Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
05 juli 2019

Help, is de praktijk op orde?

5

Stel u eens voor dat de Inspectie onverwacht bij u op bezoek komt… Is uw tandartspraktijk op orde? Weet u wat u kunt verwachten als de Inspectie langskomt? Aan de hand van concrete casussen laat de cursusleider u zien of de praktijk op orde is en hoe u uw praktijk op orde houdt. U leert hoe u zich op een onverwacht bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden, waarbij we door de bril van de Inspectie kijken: waar liggen de knelpunten en uitdagingen in uw praktijk? In een paar uur weet u hoe u zich op een bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden. U gaat naar huis met een praktische checklist en weet welke aandachtspunten voor u belangrijk zijn.

Cursusleider

Maaike de With, werkzaam bij de KNMT, heeft jarenlange ervaring binnen de tandheelkunde. Adviseren en trainen van teams, onder andere op het gebied van het naleven van wet- en regelgeving, dat is wat zij, als adviseur kwaliteit & beleid, met veel enthousiasme jarenlang binnen tandartspraktijken heeft gedaan. Zij weet als geen ander wat er speelt binnen de tandartspraktijk en weet precies te benoemen waar de uitdagingen liggen.

”Duidelijk, no-nonsens en op de praktijkgericht. Na deze inspirerende sessie was ik weer helemaal op de hoogte en wist ik waar ik de volgende dag in de praktijk meteen mee aan de slag zou gaan. Een Eye-opener!”  Ervaring van een tandarts/deelnemer.

Ervaringen

”Was allemaal keurig verzorgd en professioneel. Maaike de With is een heel begenadigd spreker, heel toegankelijk ook. Top!”
”Het voorbeeld van een inspectie bezoek is leuk om te zien. Zo weten we hoe de inspectie te werk gaat en een beetje meer waar we aantoe zijn.”

 

Date: 5 juli 2019
Time: 14:00 - 17:00
Prijs: €145
Categorie: , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Robert van Attekum

23 January 2020

Afgelopen jaar een aantal evenementen van de KNMT academy bijgewoond. Dit is mij ontzettend positief bevallen, aandacht voor kwaliteit en zeker niet te grootschalig.

Leave feedback

05 juli 2019

Date: 5 juli 2019
Time: 14:00 - 17:00
Prijs: €145
Categorie: , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

KNMT, Utrecht

Orteliuslaan 750
Utrecht, Utrecht 3528BB Nederland

+ Google Maps

KNMT Academy
Telefoon: 030 60 76 370
Email: