Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
13 september 2019

Anterieure keramische restauraties, elk facet nader belicht

0

Tijdens deze interactieve presentatie over keramische veneers deelt Alexander Declerck zijn ervaring en behandelfilosofie aan de hand van klinische patiëntencasussen. Van intake en analyse, over wax-up en mock-up, tot alle verschillende behandelstappen die nodig zijn bij het voorspelbaar maken van indirecte keramische restauraties (veneers, veneerlays, partiële kronen, …). De presentatie is opgebouwd met veel foto -en videomateriaal waarbij alle tips en tricks aan bod komen om die problemen uit de dagdagelijkse praktijk het hoofd te bieden. Naast de klassieke stappen als preparatie, afdrukname, voorlopige voorzieningen en plaatsen, wordt ook stilgestaan bij verschillende preprothetische behandelingen en de mogelijkheden van de digitalisatie die het eindresultaat significant kunnen beïnvloeden.

Leerdoel:
Als tandarts vertrouwd zijn met de verschillende behandelstappen die nodig zijn om een esthetisch voorspelbaar resultaat met veneers te creëren voor uw patiënt. 

Na het volgen van de cursus bent u instaat om:
Klinische tips en tricks onmiddellijk toe te passen in de praktijk indien u zelf reeds behandelingen met veneers uitvoert. 

Date: 13 september 2019
Prijs: €395
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

13 september 2019

Date: 13 september 2019
Prijs: €395
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Radboudumc Nijmegen

Philips van Leydenlaan 25
Nijmegen, 6525 EX Nederland

+ Google Maps

PAOT Nijmegen
Telefoon: 024 3092862
Email:
Website: Bezoek website organisator