Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
18 december 2019

AnyRidge Symposium

0

Celebrating 10 years of AnyRidge!

  • Sinds 2009 AnyRidge Implant, De grote sprong voorwaarts in de implantologie
  • MegaGen sinds 2009 actief in België, Nederland en Luxemburg
  • Viering van de opening van het MegaGen Europees Distributiecentrum in Nederland
  • Sinds de oprichting van MegaGen Implant in 2002, nog altijd door behandelaren voor behandelaren.
  • Sinds 2002 een volledig, eigen en bewezen premium innovatief productportfolio van implantaten en toebehoren – toepasbaar voor elke indicatie.

MegaGen Benelux is sinds 10 jaar actief in Nederland, België en Luxemburg. Na de oprichting in 2002 in Zuid-Korea behoort MegaGen wereldwijd tot één van de meest bepalende spelers en is in meer dan 94 landen wereldwijd actief. MegaGen is de grootste Zuid-Koreaanse firma in Europa.

In 2009 werd gestart in de Benelux en zijn we van een beginnend implantaat merk uitgegroeid tot een begrip in de tandheelkunde van de lage landen. Door de innovatie en  producten heeft het in de afgelopen jaren het speelveld in de Benelux veranderd.

Omdat we het 10 jarig bestaan van het AnyRidge Implantaat (sinds 2009) als ook het 10 jaar bestaan van MegaGen in de Benelux niet zomaar voorbij willen laten gaan organiseren we op zaterdag 4 april de AnyRidge Day 2020 – Implantologie Symposium.

De meeste symposia waren hetzelfde… tot nu.
De grote sprong voorwaarts in de implantologie… en dat al meer dan 10 jaar…

Dit niet te missen symposium zal volledig gewijd worden aan het unieke behandelconcept van het AnyRidge implantaat en deze zal vanuit drie perspectieven belicht worden, te weten wat is de stand van de wetenschap rondom dit implantaat, hoe kunnen we er klinisch mee werken en hoe kunnen we met dit implantaat meer bereiken dan andere systemen. Als derde kijken we naar de toekomst en daar hoort de digitale tandheelkunde onmiskenbaar bij. Alle mondzorg professionals vanuit de tandheelkunde, kaakchirurgie en tandtechniek zullen uitgebreid verwend worden met uitgebreide kennis en gezelligheid. 

Met bekende Nederlandse en Belgische tandartsen én internationale topsprekers zullen we de stand van zaken omtrent de hedendaagse implantologie bespreken. Denk hierbij aan immediaat implanteren, direct restaureren en belasten, minimaal invasief behandelen, kortere behandeltrajecten, voorspelbare behandelingen én digitale mogelijkheden. En gecombineerd met een unieke locatie in de Koepelhal, garanderen we de deelnemers dat ze een tas vol nieuwe inzichten en ideeën mee naar huis krijgen. 

We zien je graag op zaterdag 4 april!
Team MegaGen

 

Date: 18 december 2019
Time: 08:00 - 17:00
Prijs: €450
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

18 december 2019

Date: 18 december 2019
Time: 08:00 - 17:00
Prijs: €450
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Koepelhal

NS-Plein
Tilburg, 5014 DA Nederland

+ Google Maps

MegaGen
Email:
Website: Bezoek website organisator