Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
27 januari 2020

Blue Monday overleefd?

5
Sprekers

Ben en Wiebe Derksen

Ben Derksen studeerde als Tandarts af  in Utrecht (1978). Na vervullen van de  dienstplicht als tandarts volgde overname van een algemene praktijk in Arnhem (1980).

Hij was twaalf jaar part-time werkzaam in de Bijzondere Tandheelkunde (Zwolle) met als hoofdaandachtsgebieden gnathologie en uitgebreide restauratieve behandelingen al dan niet met behulp van implantaten (1989-2001). In de loop der jaren werd hij erkend als tandarts-gnatholoog (register NVGPT), implantoloog (register NVOI) en restauratief tandarts (register NVVRT).

Sinds 1991 verzorgt hij regelmatig voordrachten over gnathologische en (implantaat) restauratieve onderwerpen.

Wiebe Derksen is in 2010 (Cum Laude) afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2012 startte hij een promotietraject op het ACTA naar digitalisering in de implantologie. In dezelfde periode ronde hij de 3-jarige postgraduate opleiding Orale-Implantologie en Prothetische Tandheelkunde af. In 2013 ontving hij de ITI-Clinical Research Grant voor zijn promotie onderzoek en won in 2015 de eerste prijs bij de “3M European Talent Award”. Zijn huidige expertise en onderzoek richt zich op Guided Implant Surgery, intraoraal scannen, abutmentkeuzes en CAD/CAM restauraties.

Ben en Wiebe voeren in Arnhem samen Tandartspraktijk Rijnzigt: een algemene- en verwijspraktijk voor Restauratieve tandheelkunde, Implantologie en Gnatologie,

Onderwerpen

Oud Gedaan is jong geleerd, of andersom, wat maakt het uit! De samenwerking tussen verschillende generaties maakt het delen van ervaringen wederzijds. Kijk dit kan! Kijk, zo kan het ook! Ons vak staat niet stil, terwijl tegelijkertijd monden toch gewoon monden blijven. In de restauratieve tandheelkunde, Implantologie en Gnatologie volgen nieuwe trends en ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Toch wil je het liefst iets wat blijft, of tenminste wat goed genoeg blijft. De zoektocht naar lange-termijn stabiliteit, gezondheid, voorspelbaarheid én schoonheid maakt ons vak iedere dag uitdagend. Niets is voor altijd maar we blijven graag proberen daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Ben en Wiebe Derksen – twee generaties vakidioten  – nemen jullie graag mee in de vraagstukken die zij iedere dag tegen komen en de keuzes die zij daarin maken. Alles om het lang vol te houden; en je restauraties hopelijk ook!

Leerdoel

Het wetenschappelijke programma is zo opgezet dat iedere doelgroep op zijn eigen niveau de scholing aangeboden krijgt. Er is volop gelegenheid om interactief deel te nemen. Een aantal patiënten casussen zullen de revue passeren waardoor het voor eenieder mogelijk is om zijn of haar visie te geven op het voorgestelde behandelplan. Voor de dagelijkse praktijkuitoefening zal dit programma zeker handvatten bieden om op ieders deskundigheidsgebied een eigen visie te ontwikkelen. Verdere leerdoelen hebben de docenten in hun inhoud omschreven.

Accreditatie

Voor deze cursus is accreditatie verleend door het Q-keurmerk. Ook is de cursus aangemeld bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM). Na ondertekening van de presentielijst die iedere dag de ronde doet ontvangt u een deelnemerscertificaat.

Deze cursus levert 11 punten op als u alle onderdelen heeft gevolgd.

Cursuskosten

Tandarts € 975,-; Mondhygiënist € 650,-; Assistent € 375,-; Tandtechnicus/Tandprotheticus €650,-; Studenten € 195,-  Voor deelnemers woonachtig en praktiserend in Curaçao, de Nederlandse Antillen of Suriname gelden aangepaste prijzen, neem contact op via inschrijven@intercongress.nl.

Inschrijven voor cursus

Voor het inschrijven voor de cursus maken wij gebruik van Aanmelder.nl Rechts bovenaan deze pagina kunt u uw inschrijving en betaling regelen. Nadat u de inschrijvingsprocedure heeft gedaan komt u terecht op de pagina betalen. Hier kunt u uw keuze maken via een beveiligde pagina van Ideal®. Voor betaling met creditcard of nota wordt naast de transactiekosten een toeslag berekend.

Reis

U kunt het beste zelf uw vlucht boeken bij een van de luchtvaartmaatschappijen die op Curaçao vliegen.

Het cursus hotel boekt u door op deze link van het hotel te klikken. We hebben de toezegging, dat als u via deze link boekt goedkoper uit bent dan via Booking.com.

Let op, bij de getoonde prijzen komt ongeveer 25% service toeslag en tax bij, maar zijn wel inclusief ontbijt en 20 procent discount on Food & Beverage in MEDI, SHORE, SPLASH (Room Service, Bella Italia, Boca 19 uitgezonderd) 

Golftoernooi

Net als in 2018/2019 is het de bedoeling, dat we voor de cursisten tegen een gereduceerd tarief een golftoernooi organiseren over de 3 Curaçaose golfbanen: The Old Quarry; BlueBay en Emmastad.
De deelname prijs is voor cursisten (tandarts, mondhygiënist) € 150- niet cursisten, assistenten en studenten betalen € 225,- indien gelijktijdig met cursus geboekt en betaald.

Online registreren voor het golftoernooi.

Dat kan via de reserveer knop rechtsboven aan

Start: 27 januari 2020 om 08:00
Einde: 30 januari 2020 om 12:30
Prijs: €375
Categorie: , , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

C. Wemes

03 July 2019

Wat een leuk initiatief, maar is het ook mogelijk alleen deel te nemen aan de beide ochtendcursussen, dus zonder hotel en overige activiteiten? Met vr. groet, C. Wemes

Leave feedback

27 januari 2020

Start: 27 januari 2020 om 08:00
Einde: 30 januari 2020 om 12:30
Prijs: €375
Categorie: , , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Curaçao – Santa Barbara Beach & Golf Resor

Santa Barbara Plantation
Newport, Curaçao

+ Google Maps

stichting intercongress
Telefoon: 0653351398
Website: Bezoek website organisator