Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
04 november 2019

Chirurgische en restauratieve complicaties in de implantologie

0

Complicaties in de implantologie zijn vaak te voorkomen

De orale  implantologie heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt op tal van aspecten, maar met name ten aanzien van producten, de toepassingen en indicaties voor implantaten, veiligere procedures en verbetering van de nazorg. Desondanks komen complicaties helaas voor. Met begrip van biologische en technologische principes, productkennis, adequate planning en deskundige chirurgische en restauratieve uitvoering zijn ze te vermijden.
Aan de hand van casuïstiek gaan de sprekers in op veel voorkomende chirurgische en prothetische complicaties. Een paar voorbeelden van chirurgische complicaties zijn schade aan de nervus alveolaris inferior, implantaatbreuk, schade aan het buurelement, fractuur van de kaak, perforatie van de sinus maxillaris, milde en ernstige nabloedingen.

Een paar voorbeelden van prothetische complicaties zijn onvoldoende restauratieve ruimte, gebruik van verkeerde componenten (of onjuist gebruik van de goede componenten), losse of gebroken onderdelen en teleurstellende esthetiek of functie.

De complicaties worden besproken en er worden suggesties gedaan hoe ze te voorkomen waren geweest. Een avond om niet te missen!

Leerdoelen

  • De deelnemer kan veel voorkomende chirurgische complicaties in de implantologie benoemen.
  • De deelnemer kan suggesties doen en maatregelen treffen om veel voorkomende chirurgische complicaties in de implantologie te voorkomen.
  • De deelnemer kan veel voorkomende restauratieve complicaties in de implantologie benoemen.
  • De deelnemer kan suggesties doen en maatregelen nemen om veel voorkomende restauratieve complicaties in de implantologie te voorkomen.

Date: 4 november 2019
Time: 19:00 - 22:00
Prijs: €100
Categorie: , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

04 november 2019

Date: 4 november 2019
Time: 19:00 - 22:00
Prijs: €100
Categorie: , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Van der Valk, Houten

Hoofdveste 25
Houten, Utrecht 3992 DH Nederland

+ Google Maps

Straumann Education