Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
16 mei 2019

Communicatie in grotere praktijken

0

Een goede doordachte communicatie structuur en de juiste hulpmiddelen geven energie aan de praktijk
Vanaf 3 stoelen wordt het team zoveel groter, dat je anders met de communicatie met de medewerkers moet omgaan. Hoeveel overleggen heb je nodig? En hoe lang moeten ze nu echt duren? Uit onderzoek blijkt dat een betere communicatie de grootste wens is van het team in de mondzorg praktijk.

In deze cursus kijken we naar de structuur van de communicatie en een aantal praktische tools. Hoe vaak moet je communiceren en wat zijn de grootste valkuilen? Waar hebben de medewerkers uit de ons onderzochte praktijk het meeste behoefte aan en welke maatregelen hadden direct effect. Aan het eind van de cursus heeft u uw eigen communicatie schema dat aansluit bij de behoefte van uw eigen praktijk.
Daarnaast kijken we naar diverse vormen van communicatie. Wat is het nut van een dagstart, een 10 minuten gesprek, een WhatsApp groep, een vertegenwoordiger en wat zijn de grootste valkuilen die je tegenkomt als je iets nieuws wil invoeren.De cursus is gebaseerd op het boek Communicatie in de tandartspraktijk.

Date: 16 mei 2019
Time: 19:00 - 21:30
Prijs: €145
Categorie: , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

16 mei 2019

Date: 16 mei 2019
Time: 19:00 - 21:30
Prijs: €145
Categorie: , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Amersfoort

Amersfoort, Nederland

+ Google Maps

KNMT
Telefoon: 030 - 607 62 98
Email:
Website: Bezoek website organisator