Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
09 november 2018

Congres chirurgie

0

Het Congres Chirurgie brengt u in één dag weer helemaal up-to-date over de kleine chirurgie in de algemene tandartspraktijk. Welke chirurgische ingrepen kunt u zelf doen, hoe kunt u deze anders doen en welke laat u doen?

Aan het begin van deze congresdag wordt de hele chirurgische procedure in de algemene praktijk van A tot Z met u doorgenomen. Van een uitgebreide medische anamnese en inzicht in het medicijngebruik tot lokale anesthesie, maar ook goede pijnbestrijding komt aan bod. De focus ligt op het onderkennen van risico’s en hoe om te gaan met acute complicaties. Vele interessante en vaak voorkomende behandelingen uit uw dagelijkse praktijk komen vervolgens aan de orde. Gaat u verstandskiezen extraheren of niet? En hoe doet u dit dan? Kiest u bij een persisterende wortelpuntontsteking voor een endodontische revisie of toch liever voor een chirurgische behandeling? En hoe maakt u dan aan de endodontoloog of kaakchirurg duidelijk wat u wilt? U leert over de mogelijkheden van de chirurgische kroonverlenging voor het verbeteren van functie en esthetiek, maar ook over parodontale regeneratie, recessiebedekking en parodontale plastische (micro) chirurgie.

Bij kinderen, maar ook bij volwassenen, kan autotransplantatie een relatief simpele oplossing zijn voor complexe problemen. Maar dan moet die behandeling wel op het juiste moment en op de juiste wijze worden uitgevoerd. Tijdens dit congres worden de laatste onderzoeksresultaten aan u gepresenteerd. De zeven sprekers brengen u tijdens deze goed doordachte en leerzame congresdag weer helemaal op de hoogte van dit belangrijke onderdeel van de algemene tandheelkunde. Een dag die u niet wilt missen als algemeen practicus. En omdat de kleine chirurgie teamsport is, is uw assistente ook van harte welkom!

Review

 

Leave feedback

09 november 2018

RAI Amsterdam

Europaplein
Amsterdam, Noord-Holland Nederland

+ Google Maps

Bureau Kalker
Telefoon: 020-6159936
Email:
Website: Bezoek website organisator