Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
27 november 2020

Create Your Own Style Direct restaureren | Multilayering techniek anterior

0

Een succesvolle restauratie wordt bepaald door een aantal factoren. Hoe kiest u het juiste materiaal en kleur voor uw restauratie? Wat zijn de mogelijkheden van composiet in zowel het front als de zijdelingse delen? Hoe werkt u uw restauraties hoogwaardig af? Krijg de antwoorden tijdens de Create Your Own Style hands-on workshops voor directe restauraties die worden begeleid door drs. Marta Ilik en drs. Bart Beekmans Kies uit de workshop Multi-layering techniek Anterior, Slijtage of de workshop Smart Esthetics en til uw esthetische vaardigheden naar een hoger niveau!

Over Create Your Own Style

Een investering in educatie is een investering in uw patiënt. Voor het 9e cursusjaar op rij helpen toonaangevende cursusleiders u met dit Health Care Academy programma de kwaliteit van uw werk te verhogen. De interactieve en praktische workshops vinden plaats in een informele sfeer op verschillende data en locaties en helpen u stap voor stap esthetische resultaten te bereiken bij al uw procedures. U kunt de volgende dag aan de slag met de gepresenteerde technieken en ook na de workshops blijft de unieke mogelijkheid bestaan via een interactief platform in contact te blijven met de sprekers en mede-cursisten.

Workshop: Multilayering techniek anterior

Een natuurlijke glimlach is het mooiste wat u uw patiënt kunt geven. De docenten begeleiden u stap voor stap bij uw front composietrestauratie van behandelplanning, naar mock-up, laag voor laag opbouwen en afwerken en polijsten. Leer hoe u de ultieme esthetische restauratie vervaardigt, opgebouwd uit meerdere kleuren en opaciteiten. Voor de cases en patiënten met hoge esthetische wensen. Al jarenlang onze meest populaire workshop!

Inclusief

  • Volledige workshopdag (09.00 tot 18.00 uur)
  • Een volledig verzorgde lunch en borrel ter afsluiting
  • Een starterkit met 3M materialen (t.w.v. EUR 100,-)
  • KRT-punten

  Om de kwaliteit te waarborgen zijn er per cursus maximaal 24 plaatsen beschikbaar

Date: 27 november 2020
Prijs: €598,50
Categorie:
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

27 november 2020

Date: 27 november 2020
Prijs: €598,50
Categorie:
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

3M Innovation Center, Delft

Delft, Nederland

+ Google Maps

3M Nederland
Telefoon: (+31) 015 78 22 333
Website: Bezoek website organisator