Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
02 oktober 2020

Create Your Own Style Direct restaureren | Smart Esthetics in het front

0

Een succesvolle restauratie wordt bepaald door een aantal factoren. Hoe kiest u het juiste materiaal en kleur voor uw restauratie? Wat zijn de mogelijkheden van composiet in zowel het front als de zijdelingse delen? Hoe werkt u uw restauraties hoogwaardig af? Krijg de antwoorden tijdens de Create Your Own Style hands-on workshops voor directe restauraties die worden begeleid door drs. Marta Ilik en drs. Bart Beekmans Kies uit de workshop Multi-layering techniek Anterior, Slijtage of de workshop Smart Esthetics en til uw esthetische vaardigheden naar een hoger niveau!

Over Create Your Own Style

Een investering in educatie is een investering in uw patiënt. Voor het 9e cursusjaar op rij helpen toonaangevende cursusleiders u met dit Health Care Academy programma de kwaliteit van uw werk te verhogen. De interactieve en praktische workshops vinden plaats in een informele sfeer op verschillende data en locaties en helpen u stap voor stap esthetische resultaten te bereiken bij al uw procedures. U kunt de volgende dag aan de slag met de gepresenteerde technieken en ook na de workshops blijft de unieke mogelijkheid bestaan via een interactief platform in contact te blijven met de sprekers en mede-cursisten.

Workshop: Smart Esthetics in het front

Moderne tandheelkunde omvat minimaal invasieve en dynamische behandelconcepten. Adhesieve restauraties bieden daarbij talloze voordelen ten opzichte van traditioneel kroon- en brugwerk. Door de toenemende mogelijkheden én beter geïnformeerde patiënten, wordt de uitdaging voor de algemeen practicus wel steeds groter om te voldoen aan de wensen. Soms is de uitgebreide esthetische restauratie daarbij niet waar u naar op zoek bent. Hoe bereikt u dan toch een mooi resultaat op het gebied van kleur, vorm en functie? Tijdens deze workshop leert u hoe u met een universeel composiet de resultaten behaalt die voldoen aan de meeste esthetische wensen, maar die tegelijk haalbaar zijn voor cases in de dagelijkse praktijk.

Inclusief

  • Volledige workshopdag (09.00 tot 18.00 uur)
  • Een volledig verzorgde lunch en borrel ter afsluiting
  • Een starterkit met 3M materialen (t.w.v. EUR 100,-)
  • KRT-punten

  Om de kwaliteit te waarborgen zijn er per cursus maximaal 24 plaatsen beschikbaar

Date: 2 oktober 2020
Prijs: €598,50
Categorie:
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

02 oktober 2020

Date: 2 oktober 2020
Prijs: €598,50
Categorie:
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Hotel Mooirivier

Mooirivier, Oude Oever 10
Dalfsen, 7722 VE Nederland

+ Google Maps

3M Nederland
Telefoon: (+31) 015 78 22 333
Website: Bezoek website organisator