Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
02 november 2019

Cursus lokale anesthesie voor tandartsassistenten

0

Tijdens deze tweedaagse cursus wordt aandacht besteed aan de theorie en de praktijk van de lokale dentale anesthesie. De eerste cursusdag begint met theoretisch onderricht over de anatomische structuren, diverse vloeistoffen, materialen en instrumenten van de lokale dentale anesthesie.
Ook het werkingsmechanisme van verdovingsvloeistof en het verschil tussen oppervlakte-, infiltratie-, en geleidingsanesthesie komen aan bod.

Verder worden de medische anamnese, wetgeving, mogelijke complicaties en medische acute situaties
behandeld. Na het theoretisch gedeelte volgt een praktische oefening waarbij de verschillende technieken op elkaar kunnen toegepast worden.

Tijdens de tweede cursusdag wordt een toets afgenomen van de opgedane theoretische en klinische kennis. Wanneer men geslaagd is voor deze toets wordt een cursuscertificaat uitgereikt.

Cursusdagen:

  • 2 november 2019
  • 9 november 2019

Toelatingsvoorwaarden: U bent tandartsassistente met minimum 2 jaar werkervaring of u heeft een MBO diploma tandartsassistente en heeft minimum 1 jaar werkervaring. U bent mondhygiëniste.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden via mail tessa@verwijspraktijkoosterhout.nl. Vermeldt hierbij graag volledige naam, geboortedatum en de praktijk waar u werkzaam bent.

Start: 2 november 2019
End: 9 november 2019
Prijs: €745
Categorie:
Evenement Tags:

Review

 

Leave feedback

02 november 2019

Start: 2 november 2019
End: 9 november 2019
Prijs: €745
Categorie:
Evenement Tags:

verwijspraktijk Oosterhout

Hoevestein 40
Oosterhout, 4903 SC Nederland

+ Google Maps

verwijspraktijk voor tandheelkunde
Telefoon: 0162456268
Email:
Website: Bezoek website organisator