Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
08 mei 2019

Cursus tandheelkundige begrippen en communicatie voor de balie-assistent

0

Astrid Elzink – Tennekes reikt in deze tweedaagse cursus voor de balie-assistent, tandheelkundige kennis aan.
Als balie-assistent moet u een juiste inschatting kunnen maken op het gebied van pijnklachten, behandelduur (inplannen in de agenda) en de communicatie naar de patiënt toe.
Een belangrijke voorwaarde is patiënt vriendelijk gedrag “U begrijpt wat de patiënt zegt (of bedoelt) en dat de patiënt begrijpt wat u zegt”.
De balie-assistent heeft een belangrijke rol in de tandartspraktijk omdat alle werkzaamheden die zij uitvoert van belang zijn voor het goed functioneren van de gehele praktijk. U heeft te maken met verschillende taken die zowel patiëntgebonden als meer organisatorisch zijn. Tegenwoordig doet een balie-assistent meer dan alleen de telefoon aannemen: ze moet tandheelkundige kennis hebben om de patiënt op een goede manier te woord te staan en heeft contact met andere specialisten in de tandheelkundige zorg zoals mondhygiënisten, gedifferentieerde tandartsen en kaakchirurgen bijvoorbeeld. Als balie-assistent bent u het visitekaartje, een steun en toeverlaat. Een duizendpoot met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Date: 8 mei 2019
Time: 10:00 - 17:00
Prijs: € 599
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

08 mei 2019

Date: 8 mei 2019
Time: 10:00 - 17:00
Prijs: € 599
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Dental Best Practice

Nederland

+ Google Maps

Dental Best Practice
Telefoon: 055-3121050
Email:
Website: Bezoek website organisator