Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
02 oktober 2020

De Tandarts aan de Leiding, module 2

0

Lastige Situaties

In module 2 staat de rol van de tandarts als leidinggevende ook centraal. Leiding geven is een vak apart. Veelal moeten tandartsen dit ‘vak’ in de praktijk leren. Toch komt u in die praktijk voor situaties te staan waarvan u zich afvraagt hoe daar mee om te gaan. Soms is niet alles ‘koek en ei’.

In deze module besteden voor vooral aandacht aan de moeilijkere communicatieve situaties. Veel aandacht zal besteed worden aan de invloed van het eigen gedrag op het gedrag van de ander (de assistente).

Inhoud

De volgende onderwerpen komen in deze training aan de orde:

  • omgaan met non-coöperatief gedrag
  • emoties
  • assertiviteit
  • conflict hanteren
  • motivatie

Leerdoelen

Na afloop van deze training kent u de psychologische achtergronden van een aantal vormen van ‘lastig’ gedrag. Tevens kent u effectieve interventievormen en kunt u deze toepassen.

Duur, locatie en kosten

De training wordt georganiseerd op vrijdagmiddag en -avond en de zaterdag. Hierdoor is de tijd dat u zelf van de praktijk weg bent beperkt. Het programma start op vrijdag om 13.30 uur en eindigt zaterdag om 16.30 uur met een afsluitende borrel. Desgewenst kunt u genieten van de lunch op vrijdag. Er is geen aanvullende studiebelasting.
De training wordt gehouden op Landgoed Avegoor te Ellecom (bij Velp).

De kosten voor deelname bedragen € 1.345,00. Dit is inclusief syllabus, koffie, thee, lunch(es), diner, overnachting, ontbijt en borrel.

Werkwijze

Deze training is zeer praktijkgericht. De dagelijkse praktijk van de deelnemers geldt als uitgangspunt. De verhouding theorie/praktijk is 30/70. Theoretische presentaties van de trainer wordt direct vertaald naar concreet gedrag. Dit wordt middels rollenspellen geoefend. Daarnaast wordt gewerkt met groepsdiscussies, videomodellen, checklists en individuele presentaties.
Het aantal plaatsen is beperkt.

Start: 2 oktober 2020 om 13:30
Einde: 3 oktober 2020 om 16:30
Prijs: €1345
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

02 oktober 2020

Start: 2 oktober 2020 om 13:30
Einde: 3 oktober 2020 om 16:30
Prijs: €1345
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Landgoed Avegoor

Zutphensestraatweg 2
Ellecom, 6955 AG Nederland

+ Google Maps

Roovos Organisatieontwikkeling
Telefoon: +31 20 330 6184
Email:
Website: Bezoek website organisator