Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
26 juni 2020

De Tandarts aan de Leiding, module 3

0

Stroomlijnen

In module 3 staat de rol van de tandarts als leidinggevende centraal. Leiding geven is een vak apart. Veelal moeten tandartsen dit ‘vak’ in de praktijk leren. Toch komt u in die praktijk voor situaties te staan waarvan u zich afvraagt hoe daar mee om te gaan.

In deze module besteden voor vooral aandacht aan het stroomlijnen van het dagelijkse leidinggeven. Daarnaast staan we stil bij de instroom en beoordeling van personeel.

Voor wie?

Deze praktische training is bedoeld voor tandartsen die de processen binnen het team willen beheersen en de juiste personen in het sollicitatieproces willen selecteren.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen in deze training aan de orde:

  • de dagelijkse coaching
  • teamontwikkeling
  • vergaderen en werkoverleg
  • het voeren van sollicitatiegesprekken
  • beoordelen

Leerdoelen

Na afloop van deze training weet u op welke wijze u individuele medewerkers kunt begeleiden en uw hele team verder kan ontwikkelen. U krijgt meer inzicht in groepsprocessen, en bij uitbreiding van uw team weet u hoe u een effectieve selectieprocedure uitvoert, en kunt u aan de kandidaten de juiste vragen stellen.

Duur, locatie en kosten

De training wordt georganiseerd op vrijdagmiddag en -avond en de zaterdag. Hierdoor is de tijd dat u zelf van de praktijk weg bent beperkt. Het programma start op vrijdag om 13.30 uur en eindigt zaterdag om 16.30 uur met een afsluitende borrel. Desgewenst kunt u genieten van de lunch op vrijdag. Er is geen aanvullende studiebelasting.
De training wordt gehouden op Landgoed Avegoor te Ellecom (bij Velp).

De kosten voor deelname bedragen € 1.345,00. Dit is inclusief syllabus, koffie, thee, lunch(es), diner, overnachting, ontbijt en borrel.

Werkwijze

Deze training is zeer praktijkgericht. De dagelijkse praktijk van de deelnemers geldt als uitgangspunt. De verhouding theorie/praktijk is 30/70. Theoretische presentaties van de trainer wordt direct vertaald naar concreet gedrag. Dit wordt middels rollenspellen geoefend. Daarnaast wordt gewerkt met groepsdiscussies, videomodellen, checklists en presentaties.
Het aantal plaatsen is beperkt.

Start: 26 juni 2020 om 13:30
Einde: 27 juni 2020 om 16:30
Prijs: €1345
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

26 juni 2020

Start: 26 juni 2020 om 13:30
Einde: 27 juni 2020 om 16:30
Prijs: €1345
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Landgoed Avegoor

Zutphensestraatweg 2
Ellecom, 6955 AG Nederland

+ Google Maps

Roovos Organisatieontwikkeling
Telefoon: +31 20 330 6184
Email:
Website: Bezoek website organisator