Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
11 december 2020

Verdieping in abnormale tandontwikkeling

0

Als professional in de mondzorg wordt u regelmatig geconfronteerd met een abnormale tandontwikkeling. Daarom hebben wij voor u een aansprekend, praktijkgericht programma samengesteld waarbij experts dieper duiken in de behandeling en preventie van specifieke thema’s.

Zij geven antwoord op vragen als: wat zijn psychologische effecten van een abnormale tandontwikkeling? Oftewel, wat doet een gebitsafwijking met iemand en iemands omgeving? Welke relatie is er tussen een aangeboren afwijking en gebitsontwikkeling? Over welke syndromen hebben we het dan? Erfelijk slecht aangelegd glazuur of het ontbreken van gebitselementen: wat zijn de klinische gevolgen van hypodontie en amelogenesis imperfecta voor patiënt en tandarts?

Maar ook hoort u alles over het herkennen, vóórkomen en behandelen van kaasmolaren in melk- en blijvend gebit. U krijgt een plastische kijk op schisis en krijgt volop informatie over preventieve mondzorg bij en reinigbaarheid van esthetische en restauratieve ingrepen.

Kortom, dompel u een dag lang onder in tandontwikkeling en verstoringen daarvan. U gaat naar huis met praktische handvatten die u direct kunt toepassen in uw praktijk. Een unieke verdieping in dit thema met volop inspirerende kennisoverdracht die u niet mag missen!

Extra informatie:

Folder

Date: 11 december 2020
Time: 09:00 - 16:00
Prijs: €209
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

11 december 2020

Date: 11 december 2020
Time: 09:00 - 16:00
Prijs: €209
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Reehorst

Bennekomseweg 24
Ede, Gelderland 6717LM Nederland

+ Google Maps

Scem
Telefoon: 0345 - 576642
Email:
Website: Bezoek website organisator