Laden Evenementen
19 maart 2021

Dental Practice Excellence 2020

0

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart 2021 vindt de derde editie van Dental Practice Excellence plaats met het thema ‘Jouw praktijk naar de top’. Dit interessante evenement voor praktijkhouders en -managers gaat in op succesvolle teamprestaties, efficiënt werken en groei. Alle aspecten van groei komen daarbij aan bod: persoonlijke ontwikkeling, samenwerking in het team en het verbeteren van de ‘cijfers’ van de praktijk. Het seminar op vrijdag én de verdiepende masterclass op zaterdag bieden verhelderende theorie en praktische tips voor uitdagingen die spelen in de moderne praktijk.

Alexander Tolmeijer biedt tools voor het doorvoeren van verbeteringen in het team. Hij bespreekt bekende valkuilen aan de hand van praktijkvoorbeelden en leert de deelnemers meer over Lean, een gestructureerde en bewezen managementmethode voor een betere praktijkvoering en samenwerking. Marco Schreurs (HPO-center), gaat in op de bewezen succesfactoren om van de tandartspraktijk een High Performance organisatie te maken op elk vlak. Charlotte van den Wall Bake spreekt over stress(factoren), persoonlijk leiderschap, zelfzorg en over het omgaan met de verschillen tussen millennials en eerdere generaties. Hoe zorg je voor de juiste leiderschapsstijl om jong werkenden op een gezonde manier aan je te verbinden en hoe kun je het meest effectief met hen samenwerken?

Voor de Masterclass werken we dit jaar samen met een gerenommeerd onderzoeksbureau. Alle deelnemende praktijken van de Masterclass ontvangen kosteloos een High Performance Organisatie (HPO)-meting. Op basis van deze HPO-rapportage ga je die dag actief aan de slag met de ontwikkelmogelijkheden en het opstellen van een verbetertraject voor jouw eigen praktijk. Lees er meer over in het programma hier op de website. Er is een beperkt aantal plaatsen voor de Masterclass beschikbaar, dus reserveer op tijd! (Alleen in combinatie met een seminarticket)

Wil je dit evenement niet missen? Schrijf je dan nu in voor Dental Practice Excellence en breng jouw praktijk naar de top

  • Seminar

  • Toegang tot het seminar op vrijdag
  • Inclusief lunch & borrel
  • Inclusief koffie & thee
  • De presentaties krijg je achteraf toegestuurd
  • Prijs per persoon en vrijgesteld van btw.
  • 5 KRT punten
  • Vanaf 2e inschrijving uit dezelfde praktijk €480 p.p.
  • 575

Start: 19 maart om 08:00
Einde: 20 maart om 17:00
Prijs: €1195
Categorie: , ,
Evenement Tags:, ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

19 maart 2021

Start: 19 maart om 08:00
Einde: 20 maart om 17:00
Prijs: €1195
Categorie: , ,
Evenement Tags:, ,
Website: Bezoek ticketpagina

Van der Valk Hotel Breukelen,

Stationsweg 91
Breukelen, 3621 LK Nederland

+ Google Maps

Dentiva
Telefoon: +31 85 87 705 62
Email:
Website: Bezoek website organisator