Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
28 februari 2019

Ergonomie in de praktijk

0

Ervaart u grote vermoeidheid of spanning na een lange werkdag? Heeft u klachten, pijn of ongemak die uw werkplezier beïnvloeden? Vraagt u zich wel eens af hoe de komende 10 jaar eruit zien als dit aanhoudt?

Fysieke klachten komen veelvuldig voor bij mondzorgverleners. 65% van de tandartsen heeft arbeidsgerelateerde klachten en het is de voornaamste reden om vervroegd te stoppen met werken. Verder zorgen klachten, ongemak en pijn voor verminderd werkplezier en minder energie buiten werktijd.

In deze workshop leert u op een concrete, praktische en toegepaste manier over klachtenvrij en comfortabel werken. Dit leidt tot minder verzuim, hogere productiviteit en minder vermoeidheid.

Vaak worden fysieke klachten en ongemakken geaccepteerd – het hoort erbij. Gelukkig is dat niet waar, gezond en comfortabel werken kunt u leren. Amber Denekamp is gespecialiseerd in dentale ergonomie. Ze geeft praktisch advies over een gezonde en dynamische werkhouding, de invloed van de plaatsing van de patiënt, het hanteren van de instrumenten en four handed dentistry.
U ervaart zelf wat het effect van een gespannen houding is, en waarom dit van invloed is op uw prestatie en welzijn. We oefenen tijdens de workshop met het hanteren van handinstrumenten, en bespreken de meest voorkomende obstakels.

U zit in deze workshop dus niet stil! We gaan ervaren, doen en bespreken, zodat u de tips en adviezen de volgende dag meteen in de praktijk kan brengen.

Date: 28 februari 2019
Time: 19:30 - 22:00
Prijs: €145
Categorie: , , , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

28 februari 2019

Date: 28 februari 2019
Time: 19:30 - 22:00
Prijs: €145
Categorie: , , , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Mierlo HUP

Arkweg 3-17
Mierlo, 5731 PD

+ Google Maps

KNMT
Telefoon: 030 - 607 62 98
Email:
Website: Bezoek website organisator