Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
06 augustus 2020

Face Reading in de Tandartsenpraktijk

0

Hoe herken je gezichtsuitdrukkingen die in een fractie van een seconde over iemands gezicht schieten. En hoe kun je op een correctie manier de kleinste mimiek herkennen en benoemen.

Profiling/ face-reading is gebaseerd op een wetenschappelijke methode die de micro-expressies van het gezicht in kaart heeft gebracht.

Tijdens de training word je bewust van je eigen emoties en die van de ander Je leert de micro-expressies te observeren en benoemen. Je leert dit direct bij je studiegenoten toe te passen. Bovendien kijken we wat de micro-expressies betekenen en vooral natuurlijk; wat kun je ermee in de praktijk?

Als medewerker van een tandartsenpraktijk kom je vaak in aanraking met veel verschillende soorten mensen. Soms is het dan best lastig om op een positieve manier aan te sluiten. Veelal wordt dit nu gedaan op het ‘buikgevoel’ of de ‘klik’ die er wel of niet was. En is deze patiënt angstig voor wat komen gaat? Sommige patiënten vertellen het je wel maar lang niet alle patiënten zijn zo open in hun verbale communicatie Hoe handig is het dat hier wel een objectieve methode voor bestaat?

Tijdens deze workshop starten we met de basis van Profiling.

Date: 6 augustus 2020
Time: 13:30 - 16:30
Prijs: €175
Categorie: , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

06 augustus 2020

Date: 6 augustus 2020
Time: 13:30 - 16:30
Prijs: €175
Categorie: , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Academie Tandartsenpraktijk

Korenmolenlaan 1
Woerden, 3447 GG Nederland

+ Google Maps

Academie Tandartsenpraktijk
Telefoon: 033-4451854
Email:
Website: Bezoek website organisator