Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
13 december 2019

Implantologie het vervolg

0

De themacursus Implantologie Het Vervolg is ontwikkeld voor tandartsen en kaakchirurgen die in de praktijk te maken hebben met, al dan niet door henzelf geplaatste implantaten en/of suprastructuren. Centraal binnen de cursus staat met name de zorg voor de patiënt in het vervolgtraject.

Na het plaatsen van prothetische constructies op implantaten volgt een traject van levenslange nazorg. De implantologische behandeling is succesvol verlopen en dat wil iedereen graag zo houden. In de cursus wordt ingegaan op de inhoud van periodiek preventief onderzoek met betrekking tot implantaten, mogelijke complicaties en de behandeling ervan. Zowel peri-implantaire complicaties met een chirurgische behandeling als complicaties met een prothetische component komen aan de orde. Tevens zullen de docenten met u een blik in de toekomst werpen: hoe ziet het vervolg van de implantologie er uit?

Implantologie Het Vervolg wordt georganiseerd in samenwerking met onze industriële partners.

Inschrijving
De cursus Implantologie Het Vervolg wordt jaarlijks door de NSOI georganiseerd. Het maximaal aantal inschrijvingen per cursus is vastgesteld op 46 deelnemers. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Cursuskosten
De cursuskosten bedragen € 295,00 per deelnemer. Deze cursuskosten zijn inclusief het cursusmateriaal (hand-out), het koffiebuffet tijdens en de borrel na afloop van de cursus, alsmede de lunch in Kasteel De Vanenburg.

KRT en KRM punten
De NSOI themacursus Implantologie Het Vervolg is aangemeld voor 5 KRT/ KRM punten.Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afl oop een certificaat van deelname.

 

Date: 13 december 2019
Prijs: €295
Categorie: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

13 december 2019

Date: 13 december 2019
Prijs: €295
Categorie: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Kasteel De Vanenburg

Vanenburgerallee 13
Putten, 3880 AE Nederland

+ Google Maps

Congresbureau NSOI
Telefoon: +31 (0)229 540 329
Email:
Website: Bezoek website organisator