Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
14 maart 2019

Kindertandheelkunde

0

Cursusdata: 14 maart (hele dag) en 28 maart (ochtend) 2019

In deze cursus zal van Gemert de kindertandheelkunde in vogelvlucht met u doornemen. Zowel de sociale/gedragsmatige kans als de praktische kant van de kindertandheelkunde worden belicht. Een belangrijk focus daarbij zal liggen op de behandelplanning bij kinderen, met name in het geval van cariës. De kijk op cariës is de laatste jaren duidelijk veranderd en ons klinisch handelen zal zich daar in meerdere of mindere mate door moeten laten beïnvloeden.

Er zijn meerdere wegen die kunnen leiden naar een goede mondgezondheid, maar de keerzijde van deze keuzevrijheid is dat men het spoor bijster dreigt te raken. Waarop baseer je als zorgverlener een behandelindicatie en welke factoren wegen het zwaarst op bepaalde beslismomenten?

Diverse behandelmodaliteiten zullen nader worden uitgediept en er zal gelegenheid zijn om enkele van de methoden ook preklinisch te oefenen. Aan de hand van (zelfingebrachte) casuïstiek kunnen specifieke problemen en/of valkuilen in groepsverband worden besproken alsmede behandelindicaties worden geïllustreerd.

Geëxtraheerde melkelementen:
Aan de deelnemers aan deze cursus wordt gevraagd zelf geëxtraheerde melkelementen mee te nemen, liefst met diepe cariës.

Start: 14 maart 2019
End: 28 maart 2019
Prijs: €550
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

14 maart 2019

Start: 14 maart 2019
End: 28 maart 2019
Prijs: €550
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

ACTA

Gustav Mahlerlaan 3004
Amsterdam, 1081 LA Nederland

+ Google Maps

ACTA Dental Education
Telefoon: 020 - 5980308
Email:
Website: Bezoek website organisator