Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
10 januari 2020

Landelijke Dag voor de Preventieassistent X

0

10 januari 2020, Ede

Zorgvuldig preventief adviseren
Het is goed en belangrijk om te blijven investeren in je kennis, je collega’s te ontmoeten en met elkaar te spreken over het mooie vak. Je bent immers nooit uitgeleerd! Daarom kijken we alweer vooruit naar de 10e editie van de Landelijke Dag voor de Preventieassistent.

Wij zijn druk bezig een interessant programma voor je samen te stellen over preventieve adviezen, opdat je up-to-date blijft! Ook deze jubileumeditie zit weer vol met praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Zo gaan we dieper in op o.a. preventieve adviezen in de zwangerschap, DCD kinderen (‘onhandige’ kinderen) en welke tandenpoetstips geef je hen, wat komt een kinderchirurg tegen in de mond (van speekselsteentjes tot schisis), wat doet de kaakfysiotherapeut en welke preventieve maatregelen, middelen en technieken gebruik je wanneer.

Houd deze website in de gaten voor updates van het programma en de sprekers. Ben je enthousiast geworden, inschrijven kan al!

Verkiezing Preventieproject van jaar 2020
Voorkomen is beter dan genezen. Een vakkundige preventieassistent is onmisbaar, een goede samenwerking tussen tandarts, mondhygiënist en preventieassistent is essentieel. Daarom organiseert SCEM de verkiezing ‘Preventieproject van het Jaar’. Doe mee en til samen met je team het vakgebied preventieve mondzorg naar een hoger plan.

Presenteer jouw/jullie preventieproject, samenwerkingsverband, best practice of onderzoek op het gebied van preventie in de mondzorg tijdens de Landelijke Dag voor de Preventieassistent in Ede op vrijdag 10 januari 2020. Download voor meer informatie het document Verkiezing preventieproject van het jaar.

Date: 10 januari 2020
Prijs: €190
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

10 januari 2020

Date: 10 januari 2020
Prijs: €190
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Reehorst

Bennekomseweg 24
Ede, Gelderland 6717LM Nederland

+ Google Maps

Scem
Telefoon: 0345 - 576642
Email:
Website: Bezoek website organisator