Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
26 september 2019

Lokale anesthesie voor assisterenden

0

Deze basale eendaagse cursus bevat in de ochtend een theoretisch en in de middag een praktisch deel met afsluitende toets. De daadwerkelijke bekwaamheid voor het toedienen van lokale anesthesie moet in de dagelijkse praktijk, door een tandarts of kaakchirurg van de praktijk waar de assistent werkzaam is, worden getoetst.

Lokale anesthesie wordt met veel succes en zonder noemenswaardige bijwerkingen toegepast in de tandheelkundige praktijk. Met de carpulespuit, lokaal anestheticum en naald is een goede verdoving mogelijk.

Tijdens het middagprogramma wordt geoefend op een fantoommodel. Vervolgens wordt een viertal (niet pijnlijke of vervelende) verdovingen geoefend op elkaar. *
Tot slot wordt een toets met 10 essay-vragen afgenomen, waarbij de cursisten (als zij voor alle onderdelen slagen) een certificaat krijgen uitgereikt dat zegt dat zij onder supervisie van een tandarts of kaakchirurg, lokale verdoving kunnen geven aan patiënten. Er is een mogelijkheid tot een schriftelijk her-examen dat op afstand gemaakt kan worden. Indien deze ook niet met een voldoende wordt afgesloten, kan er in overleg een mondeling her-examen worden gepland.
Voor aanvang van de cursus moeten enkele hoofdstukken uit het cursusboek grondig worden doorgenomen. Er wordt een verklarende woordenlijst met het boek meegeleverd.

Date: 26 september 2019
Time: 09:00 - 16:30
Prijs: €595
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

26 september 2019

Date: 26 september 2019
Time: 09:00 - 16:30
Prijs: €595
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

ACTA

Gustav Mahlerlaan 3004
Amsterdam, 1081 LA Nederland

+ Google Maps

ACTA Dental Education
Telefoon: 020 - 5980308
Email:
Website: Bezoek website organisator