Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
10 november 2018

Lokale anesthesie

0

Iedere mondhygiënist wordt regelmatig geconfronteerd met patiënten, waarbij het uitvoeren van een initiële behandeling erg pijnlijk is. Het blijkt dat onder bepaalde omstandigheden het werken onder anesthesie zowel voor de patiënt als voor de mondhygiënist veel prettiger is. Deze cursus stelt de praktiserende mondhygiënist in staat de noodzakelijke deskundigheid en bekwaamheid te verwerven op het gebied van de lokale anesthesie.

In de mondzorg is een duidelijke trend zichtbaar waarin (preventie-)assistentes taken van de tandarts overnemen. Ook het geven van lokaal anesthesie door de (preventie-)assistente in aanwezigheid van tandarts of kaakchirurg past daarbij.

Het boek ‘Lokale anesthesie in de tandheelkunde’ van drs. J.A. Baart en dr. H.S. Brand zal als toetsstof worden gebruikt. U dient deze te beheersen bij de afname van de toets op de tweede dag van de cursus. Dit boek wordt ook behandeld tijdens de presentatie op de eerste cursusdag. U ontvangt het boek ongeveer een maand voorafgaand aan de cursus. Het boek is bij de cursusprijs inbegrepen.

Tijdens de cursus zal er op elkaar worden geoefend met naald en anesthesievloeistof.

Wij verzoeken u praktijkkleding mee te nemen. In het cursuscentrum zijn standaard handschoenen aanwezig. Mocht u andere gebruiken, dient u deze zelf mee te nemen.

Date: 10 november 2018
Time: 09:30 - 17:00
Prijs: € 875,00
Categorie: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

10 november 2018

Date: 10 november 2018
Time: 09:30 - 17:00
Prijs: € 875,00
Categorie: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Ciet

Sabina Klinkhamerweg 15
Hengelo, 7555 SK Nederland

+ Google Maps

Dr. GJ van Hoytema Stichting
Telefoon: 053 489 2409
Email:
Website: Bezoek website organisator