Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
27 oktober 2020

LVB; kom jezelf tegen

0

Werken met LVb: Je komt jezelf tegen!

Werken met cliënten met een lichte verstandelijke beperking betekent vooral dat je jezelf tegen komt. De helft van de benadering ben je zelf. Als behandelaar ben je bij wijze van spreken je eigen instrument.

Daarnaast is een kader nodig waarmee je kijkt naar je cliënten. Wie zijn ze en wat hebben ze van ons nodig?

Op deze dag gaan we met elkaar in gesprek over de groep mensen met een lichte verstandelijke beperking. Enkele stukjes theorie rond aspecten van het werk met cliënten met een lichte verstandelijke beperking worden besproken.

Een dag zonder sluitende antwoorden, maar vooral met de bedoeling om met elkaar te kijken welke oplossingsrichtingen er kunnen zijn. Wat hebben we nodig, hoe zouden we kunnen kijken naar onze cliënten en in welke richting zouden we onze antwoorden kunnen zoeken?

CV

Henk Algra werkt sinds 1975 in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In zijn werk had hij ook regelmatig te maken met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Ook deed hij mee aan onderzoek bij mensen met LVB, ook in het kader van de mondzorg. Bij de Stichting Bijzondere Tandheelkunde in Amsterdam was hij betrokken bij de behandeling van patiënten met een (lichte) verstandelijke beperking.

De prijs voor deze dag bedraagt:
Tandartsen/Artsen/Tandprothetici € 395,-
Mondhygiënisten: € 350,-tt
Assistenten: € 150,-

Date: 27 oktober 2020
Prijs: €395
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

27 oktober 2020

Date: 27 oktober 2020
Prijs: €395
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

ACTA

Gustav Mahlerlaan 3004
Amsterdam, 1081 LA Nederland

+ Google Maps

BT-Academy
Telefoon: info@bt-academy.nl
Email:
Website: Bezoek website organisator