Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
10 oktober 2020

Masterclass Ondernemerschap in de Tandartspraktijk

0

U als tandarts bent vooral zorgverlener maar steeds meer ook ondernemer. De vele veranderingen van de afgelopen jaren maken dat u steeds meer tijd besteedt aan ondernemen. U moet zich continu bijscholen op wet- en regelgeving die telkens verandert. Voorbeelden daarvan zijn de WKKGZ, ARBO, wet- en regelgeving rondom infectiepreventie en radiologie. Praktijken worden steeds groter en behandelingen complexer. Samenwerken en communiceren met patiënten, personeel en derden is een essentieel deel van uw praktijkvoering. En met de huidige tarieven is inzicht en controle over de financiën cruciaal geworden voor de praktijk. In deze driedaagse masterclass komen de belangrijkste onderdelen van ondernemerschap kernachtig aan bod. Kennis en handvatten uit en voor de praktijk staan centraal in de cursusonderdelen.

De masterclass start met het belang van een missie en visie voor iedere praktijk. Daarmee is het duidelijk voor alle medewerkers, maar ook voor patiënten en derden, waar uw praktijk voor staat. Dit geeft richting aan de praktijk en haar doelstellingen. Om deze doelstellingen te realiseren, is personeel, communicatie en samenwerking in de praktijk essentieel. In verschillende presentaties worden deze onderwerpen uitgebreid behandeld.
Protocollen, agendaplanning, de wet- en regelgeving rond infectiepreventie en het managen van risico’s zijn meer praktijk-patiënt gebonden onderwerpen die de volle aandacht krijgen. Social media en marketing zijn ook in de tandartsenpraktijk niet meer weg te denken. U communiceert daarmee vandaag de dag beter en sneller met uw (toekomstige) patiënten. En niet alleen om ze te werven, maar ook vast te houden!
En bij een gezonde praktijk hoort een goed financieel beleid, wat meer inhoudt dan alleen het maken van een jaarrekening. Het is belangrijk om gedurende het jaar uw geldstromen goed te kennen. De Masterclass Ondernemerschap is bedoeld voor tandartsen met affiniteit voor ondernemerschap, voor praktijkhouders en voor praktijkmanagers.

Data: zaterdag 10 oktober, zaterdag 24 oktober en zaterdag 28 november 2020

Onderwerpen

 • Missie & Visie van de praktijk

 • Financiën

 • Social media & marketing

 • Protocollen

 • Infectiepreventie

 • Agendaplanning

 • Samenwerken in de praktijk

 • Risk management

 • Communicatie

 • Inkoop

Start: 10 oktober 2020 om 09:00
Einde: 28 november 2020 om 17:30
Prijs: €1295
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

10 oktober 2020

Start: 10 oktober 2020 om 09:00
Einde: 28 november 2020 om 17:30
Prijs: €1295
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Van der Valk Hotel Breukelen,

Stationsweg 91
Breukelen, 3621 LK Nederland

+ Google Maps

ACTA Dental Education
Telefoon: 020 - 5980308
Email:
Website: Bezoek website organisator