Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
17 september 2020

Mastercourse: R2GATE Next Level & Clinical Approach door Sam Omar

0

Het behandelplan voor implantaten is essentieel geworden voor een succesvol eindresultaat. Met behulp van planningssoftware en guided implantaatplaatsing is de voorspelbaarheid enorm toegenomen.

Om nóg voorspelbaarder te werken, is het unieke en innovatie R2GATE concept ontwikkeld om behandelplanningen te doen op basis van vijf dimensies. Het unieke R2GATE concept staat centraal in deze mastercourse.

Dr. Sam Omar (R2GATE Assistant manager, Egypte) laat zijn volledige planning zien, waarbij rekening gehouden wordt met de restauratieve positie en beschikbaar hoeveelheid én kwaliteit van harde en zachte weefsels. Tijdens deze planningen zal Sam Omar alle vijf dimensies doornemen aan de hand van vele casussen. Je wordt ook expliciet gevraagd om eigen casussen mee te nemen om te kunnen bespreken.

Sam Omar zal het design en de productie van volledig digitaal geprefabriceerde restauraties tonen en laten zien hoe stoeltijd kan worden geminimaliseerd en efficiëntie worden verhoogd. Tevens laat hij zien hoe accuratesse gedurende de chirurgische fase wordt verhoogd én hoe implantaten te plannen op basis van botkwaliteit door een zeer innovatieve tool.

De opzet van deze mastercourse is zeer interactief door het gebruik van casuïstiek. Hier wil je bij zijn!

Date: 17 september 2020
Time: 09:00 - 17:00
Prijs: €350
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

17 september 2020

Date: 17 september 2020
Time: 09:00 - 17:00
Prijs: €350
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Megagen

Laarakkerweg 8
Oisterwijk, 5061 JR Nederland

+ Google Maps

MegaGen
Email:
Website: Bezoek website organisator