Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
23 november 2018

Masters of Masters in Esthetic Dentistry 2018

0

Het jaarlijkse DAED congres ‘Masters of Masters in Esthetic Dentistry’ vindt dit jaar plaats op 23 & 24 november. Ook deze editie belooft weer een mooi 2-daags congres te worden op een prachtige locatie met internationale sprekers. Traditiegetrouw kunt u zich tevens voor de workshop op 22 november inschrijven en deelnemen aan het bekende galadiner op vrijdagavond.

Thomas Taha: Jonge inspirerende spreker die op dit moment naam maakt als esthetisch tandarts en zijn collega’s graag inspireert door zijn werk actief online te delen. Thomas geeft u echte tips om uw efficiëntie, ergonomie en esthetiek te vergroten in verschillende restauratieve behandelsituaties. Op donderdag verzorgt Thomas tevens een workshop gericht op rubberdam- en isolatietechnieken.

Anoop Maini: Anoop gaat in op de groeiende behoefte van een orthodontische behandeling bij volwassenen en bijbehorende behandelmethoden die haalbaar zijn om uit te voeren voor de dagelijkse tandarts. Hij laat zien hoe het corrigeren van de anterior elementen met de Inman Aligner in combinatie met o.a. bleken als onderdeel van het behandelplan, zorgt dat de lach van een patiënt sneller en minimaal invasief kan worden gerealiseerd.

Eric Van Dooren: Eén van Europa’s beste specialisten op het gebied van het succesvol combineren van periodontie, prosthodontics en implantologie. Als ervaren spreker en met ruime kennis van verschillende vakgebieden zal hij u zeker inspireren.

Luke Barnett: Deze vooraanstaand tandtechnicus bespreekt veelvoorkomende uitdagingen van tandartsen en tandtechnici. Luke gaat in op het belang van goede onderlinge communicatie, de mogelijkheden en beperkingen van digitalisering en de rol van de tandtechnicus bij de juiste materiaalkeuze.

 

Date: 23 november 2018
Time: 09:00 - 23:30
Categorie:
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

23 november 2018

Date: 23 november 2018
Time: 09:00 - 23:30
Categorie:
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Sint-Michielsgestel

Ruwenbergstraat 7 5271 AG Nederland

+ Google Maps

Dutch Esthetic Academy Dentistry
Telefoon: +31 (0)20 261 24 70
Email:
Website: Bezoek website organisator