Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
23 november 2018

Masters of Masters in Esthetic Dentistry

0

Het jaarlijkse DAED-congres ‘Masters of Masters in Esthetic Dentistry’ vindt dit jaar plaats op 23 & 24 november. Ook deze editie belooft weer een mooi 2-daags congres te worden op een prachtige locatie met internationale sprekers. Traditiegetrouw kunt u zich tevens voor een hands-on workshop inschrijven en deelnemen aan het bekende galadiner op vrijdagavond. Op deze website houden wij u op de hoogte van het programma. Vorig jaar was het congres volledig uitverkocht. Zorg dat u zeker bent van een plaats en schrijf u in voor hét esthetische congres van het jaar!

Thomas Taha: Jonge inspirerende spreker die op dit moment naam maakt als esthetisch tandarts en zijn collega’s graag inspireert door zijn werk actief online te delen. Thomas geeft u echte tips om uw efficiëntie, ergonomie en esthetiek te vergroten in verschillende restauratieve behandelsituaties. Op donderdag verzorgt Thomas tevens een workshop gericht op rubberdam- en isolatietechnieken.

Anoop Maini: Anoop gaat in op de groeiende behoefte van een orthodontische behandeling bij volwassenen en bijbehorende behandelmethoden die haalbaar zijn om uit te voeren voor de dagelijkse tandarts. Hij laat zien hoe u de anterior elementen kunt corrigeren en de lach van een patiënt sneller en minimaal invasief realiseert met behulp van verschillende behandelmethoden in combinatie met o.a. bleken als onderdeel van het behandelplan.

Eric Van Dooren: Eén van Europa’s beste specialisten op het gebied van het succesvol combineren van periodontie, prosthodontics en implantologie. Als ervaren spreker en met ruime kennis van verschillende vakgebieden zal hij u zeker inspireren.

Luke Barnett: Deze vooraanstaand tandtechnicus bespreekt veelvoorkomende uitdagingen van tandartsen en tandtechnici. Luke gaat in op het belang van goede onderlinge communicatie, de mogelijkheden en beperkingen van digitalisering en de rol van de tandtechnicus bij de juiste materiaalkeuze.

Start: 23 november 2018 om 09:00
Einde: 24 november 2018 om 17:15
Prijs: €999
Categorie: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

23 november 2018

Start: 23 november 2018 om 09:00
Einde: 24 november 2018 om 17:15
Prijs: €999
Categorie: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Hotel De Ruwenberg

Sint-Michielsgestel., Nederland

+ Google Maps

DAED
Telefoon: +31 (0)20 - 2615370
Email:
Website: Bezoek website organisator