Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
11 oktober 2021

Motiverende gespreksvoering

5

Hoe krijg je jouw patiënten zo ver dat ze de adviezen opvolgen en hun gedrag veranderen? En dan niet voor een week of 2, maar voor altijd. Dat ze begrijpen dat ze het niet ‘voor de tandarts’ doen, maar voor zichzelf. Díe snaar wil je raken.

De cursus Motiverende gespreksvoering geeft je inzicht en handvatten om de motivatie van de patiënt te vergroten en hun gedrag te veranderen. Intrinsieke motivatie is een belangrijke voorspeller van toekomstig (lange termijn) gedrag en staat daarom centraal in deze cursus.

Na deze cursus weet je hoe gedragsverandering werkt en hoe je de motivatie van patiënten kunt vergroten. Je leert wat de grootste valkuilen voor jou als professional zijn en hoe je meer impact kan maken tijdens een gesprek.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en (preventie)assistenten die willen leren hoe zij hun patiënten kunnen motiveren om hun gedrag blijvend te veranderen.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend

Date: 11 oktober 2021
Time: 19:00 - 22:00
Prijs: €145
Categorie: , , , , , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Robert van Attekum

23 January 2020

Afgelopen jaar een aantal evenementen van de KNMT academy bijgewoond. Dit is mij ontzettend positief bevallen, aandacht voor kwaliteit en zeker niet te grootschalig.

Leave feedback

11 oktober 2021

Date: 11 oktober 2021
Time: 19:00 - 22:00
Prijs: €145
Categorie: , , , , , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Online

Nederland
KNMT Academy
Telefoon: 030 60 76 370
Email: