Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
13 november 2020

Nascholing: op naar de Seychellen

0

De Seychellen zijn een land en archipel in Afrika ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan ongeveer 1600 km ten oosten van het Afrikaanse continent.
Het hoofdeiland, Mahé, is ongeveer net zo groot als Texel.
De Seychellen, met de typische granietformaties aan zee en de unieke flora en fauna, hebben een grote aantrekkingskracht en toerisme is hier dan ook de voornaamste bron van inkomsten. Voor duikers en snorkelaars is het een waar paradijs. Het najaar is de juiste tijd om deze eilandengroep te bezoeken vanwege de passat wind die waait waardoor de temperatuur dan nooit te warm wordt.
Een heerlijke voornamelijk creoolse keuken met Franse invloeden en hier en daar pittig met de curry’s met kokosmelk waar men graag gebruik van maakt. Uiteraard staat vaak verse vis op het menu. Vanwege de omvang van het eiland is het goed te ”ontdekken” tijdens een week nascholing. Autohuur is beschikbaar in het hotel.
Hotel Avani Barbarons is schitterend gelegen aan een idyllisch privestrand  en u logeert dus op één van de mooiste locaties van dit eiland.
U verblijft op basis van logies en ontbijt en heeft keuze uit 2 restaurants in het hotel en rondom het hotel liggen verschillende goede restaurants waar u met de taxi r makkelijk komt.
De duikschool ligt op 15 min rijden.
In 2017 en 2018 gingen we al naar deze locatie met alleen maar positieve reacties en schitterende verlengingsmogelijkheden op Praslin en het fietseiland La Dique.

Accreditatiepunten worden door ons ingeschreven in uw dossier.
Verplichte cursus/scholingskosten zijn in 2019 100% aftrekbaar, reis- en verblijfskosten voor 80%

Start: 13 november 2020
End: 21 november 2020
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

13 november 2020

Start: 13 november 2020
End: 21 november 2020
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Avani Barbarons

Victoria
Mahe, Seychellen

+ Google Maps

Stichting Docendo Orbis
Telefoon: 076 750 2479
Email:
Website: Bezoek website organisator