Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
02 november 2018

Nascholing voor tandartsen en mondhygiënisten naar Khao Lak, Thailand

0

Khao Lak, ook wel de parel van de Andaman zee genoemd, ligt op  ruim een uur rijden van de luchthaven van Phuket.
Met het landschap van een ansichtkaart en met betoverende watervallen zoals de Ton Chong Fa onderdeel van het Khao Lak-Lam Ru National Park is dit een ongerept stukje Thailand. Een walhalla voor duikers en snorkelaars omdat de mooiste duikspots hier te vinden zijn oa ook bij de Similan eilanden op zo’n 2 uur varen van Khao Lak, ook als dagtocht te bezoeken.
In Khao Lak zijn meerdere kookscholen waar u de fijne kneepjes van de Thaiase keuken kunt leren.
Wij verblijven tijdens de cursus in het JW Marriott hotel minder dan 10 minuten rijden buiten het centrum van Khao Lak. Een hotel met meerdere restaurants met oa Thais, Italiaans en Japans restaurant mét teppanyaki-plaat en schitterend aan zee gelegen met het grootste en langste zwembad in Azië. Tegen toeslag verblijft u zelfs in een kamer van waaruit u direct het zwembad in stapt.

Per KLM via Bangkok en goede mogelijkheden met aantrekkelijke business class tarieven met Emirates Airlines met de A380 via Dubai. Informeer naar de mogelijkheden.

 Deze nascholing is oa met Erik Nout, MKA chirurg in Tilburg/Brussel over 3D technologie in de MKA chirurgie, medicatiegerelateerde osteonecrose, aangezichtstraumatologie, medicatie in de mond en hoofd-hals oncologie en premaligne afwijkingen.
Verder ook mondzorg bij (kwetsbare) ouderen met Gert Jan van der Putten, specialist ouderengesneeskunde en gepromoveerd op dit onderwerp.
Mondhygiënisten volgen het programma samen met de tandartsen maar één dagdeel is specifiek gericht op het werk in de mondhygienistenpraktijk over preventieve mondzorg in de ouderenzorg, communicatie met ouderen met dementie en over multidisciplinaire samenwerking en medisch tandheelkundige inter-actie.
Tijdens deze week heeft u ook de mogelijkheid deel te nemen aan een introductiecursus mindfulness van 2 uur met daarna 3 sessies voor een training.

Onderwerpen die worden besproken zijn:
Een levensloopbestendig gebit en de rol van een mondzorgplan.
Gevolgen van verlies van gebitselementen
Behoud van tanden en kiezen door implantaten
Als het dan toch (erg) mis gaat: Traumatologie.

Ook wordt besproken:
Anatomie, fysiologie en pathologie, inclusief speekselklieren
Invloed van veroudering
Invloed van medicatie

 

  

Date: 2 november 2018
Prijs: € 1695.
Categorie: , , , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

02 november 2018

Date: 2 november 2018
Prijs: € 1695.
Categorie: , , , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Khao Lak

Thailand

+ Google Maps

Stichting Docendo Orbis
Telefoon: 076 750 2479
Email:
Website: Bezoek website organisator