Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
08 november 2019

Nascholings reis naar Hua Hin, Thailand

0

Hotel Anantara Hua Hin is door het toonaangevende reismagazine Condé Nast gekozen in de Top 10 van beste Aziatische resorts.

Hua Hin komt iedere 2 jaar terug in onze planning en dat is niet voor niets.
Op zo’n 2.5 uur rijden van Bangkok ligt deze koninklijke badplaats met zijn grote aanbod van goede (vis)restauants, levendige ”nightmarket” en zo’n 8 golfbanen in de regio. Black Moutain en Baan Banyan zijn daarvan absolute toppers onder de golfbanen in de wereld.
Hotel Anantara staat altijd garant voor een comfortabel verblijf, direct aan zee en met een uitstekende service; uitnodigend zwembad met swim-up bar en riant zonneterras, verschillende voortreffelijke restaurants in het hotel, aan zee en aan het zwembad, Spa paviljoen en op zo’n 5 auto/tuktukminuten rijden van het centrum van Hua Hin.
Het hotel beschikt over een aparta vleugel met Lagoon kamers, extra ruim en luxe en dit paviljoen heeft zijn eigen zwembad met zonneterras en bar. Prijzen op aanvraag.

Mogelijkheid om uw verblijf te verlengen met bezoek aan bijvoorbeeld de River Kwai, Bangkok of Chiang Mai maar ook Cambodja en Vietnam. Informeer naar de mogelijkheden bij ons reisburo.

“Implantologie chirurgie en de toepassing van de digitale workflow. Van indicatie stelling tot afbehandeling”
Door Erik Nout, MKA chirurg en Geert Klomp, tandarts en implantoloog

Tijdens deze interactieve cursus zullen we aan de hand van casussen alle stappen besproken worden die nodig zijn om tot een stabiel eindresultaat te komen bij de behandeling van een patient met wens tot tandvervanging. Een hands-on training in het maken van intraorale scans maakt deel uit van deze cursus. Verder hebben cursisten de mogelijkheid om eigen casus in te brengen die we dan gezamenlijk zullen uitwerken tot een behandelplan.
Als pitch zullen beide docenten het belang van samenwerking tussen mondhygienist, tandarts, tandarts-implantoloog en MKA-chirurg demonstreren.

Op dag 1 zullen aan bod komen: indicatiestelling, polyfarmacie en de medisch gecompromitteerde patient, de invloed van systemische ziekten op de mond en vice versa en tenslotte het gebruik van radiodiagnostiek.

Op dag 2 zal aandacht worden gegeven aan het saneren van de tandheelkundige patient, het oplijnen van de beet en het creeren van voldoende bot door midddel van diverse augmentatietechnieken.

Op dag 3 staat in het kader van hands-on waarbij ervaring zal worden opgedaan met het maken van een intra-orale scan door de cursisten zelf. Het streven is tevens de cursist de mogelijkheid te bieden zelf implantaten te plaatsen in kunstkaken. (ovb)

Op dag 4 zal verder worden ingegaan op de digitale workflow en de prothetische fase.
We sluiten deze cursus af met een blik naar de toekomst.

Voor dit programma is 20 uur accreditatie toegekend bij KRT en 21 uur bij KRM.

Download hier meer informatie over het wetenschappelijk programma

Voor mondhygienisten wordt een deel van de cursus verzorgd door Lieneke Steverink – Jorna, mondhygiënist in Silvolde.
Zij neemt u mee in de dagelijkse mondhygiënepraktijk.

” Wij hebben natuurlijk al een geweldige baan. Zou het nog leuker kunnen? Hoe kan je echt alles uit je vak halen en hoe maak je jouw behandelingen nog beter? Zeker is dat je altijd anderen nodig zal hebben om je dromen te verwezenlijken. Leer om elkaar te versterken en leer om krachtig over te komen. Leer om die patiënten of opdrachtgevers te krijgen waar jij graag mee wilt werken. Creëer je eigen kansen, promoot jezelf en zoek verbinding. We gaan opzoek naar jouw onderscheidend vermogen. Deze cursus draait om jou en waar je stiekem altijd van gedroomd hebt. Stap uit de schaduw! We gaan het gewoon doen! “

Voor Belgische tandartsen;
Wij nodigen ook van harte Belgische, vlaamssprekende, tandartsen en mondhygiënisten uit aan deze, in Nederland bij het Kwaliteitsregister voor 20 uur, geaccrediteerde cursus deel te nemen. Accreditatie voor België is aan te vragen via de Stuurgroep van RIZIV.
Het programma wordt mede verzorgd door Erik Nout, verbonden als gastprofessor aan de Universiteit van Gent.

Start: 8 november 2019
End: 16 november 2019
Prijs: €1750
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

08 november 2019

Start: 8 november 2019
End: 16 november 2019
Prijs: €1750
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Hua Hin

Thailand

+ Google Maps

Stichting Docendo Orbis
Telefoon: 076 750 2479
Email:
Website: Bezoek website organisator