Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
11 september 2019

NSOI Roadshows 2019

0
Met de NSOI Roadshows 2019 komt thematische kennis in compacte vorm opnieuw naar u toe! Deze avondseminar rond de implantaatgedragen kroon biedt een actuele blik op de materie en een practische houvast om tot een estetisch, voorspelbaar en duurzaam resultaat te komen!

‘Gaarne vervaardiging kroon op implantaat’. Tandtechnici zien dit vaak als enige aangeleverde informatie op de techniekbon staan. Er zijn echter zeer veel mogelijkheden en vraagstukken waar over nagedacht zal moeten worden door de tandarts (-implantoloog) én tandtechnicus.

Dient er voor een standaard abutment te worden gekozen, voor een ti-base of is een CAD/CAM abutment verstandiger? Wat is het meest ideale materiaal  per indicatie voor het te gebruiken abutment en hoe zit het met de kroon? Kies je voor een verschroefde of gecementeerde kroon? En hoe zit het met de garantie?

Omdat degene die de kroon plaatst hier ook de eindverantwoordelijke voor is, zal deze goed op de hoogte moeten zijn van de vele mogelijkheden. Per patiënt zal dan ook goed nagedacht moeten worden wat de beste materiaalkeuze is. Een verkeerde beslissing heeft immers vaak grote invloed op het eindresultaat met soms desastreuze gevolgen. Niet alleen esthetische missers, maar ook botverlies en beschadiging of verlies van het implantaat kunnen het gevolg zijn van een onjuist gekozen type abutment. Daarom zal net als de verwijzend tandarts ook degene die het implantaat plaatst goed op de hoogte moeten zijn van de diverse beslissingen en de verwijzer moeten kunnen adviseren.

Deze presentatie zal ingaan op de diverse prothetische keuzes die gemaakt dienen te worden. Met behulp van een handige beslisboom zal u geholpen worden om tot een esthetisch, voorspelbaar en ook duurzaam eindresultaat te komen.

Doelgroep deelnemers
De NSOI Roadshows 2019 Wegwijzer voor de implantaatgedragen kroon – welke materiaalkeuzes maak jij? is een compacte avondseminar en bij uitstek geschikt voor tandartsen, tandartsen-implantologen, mka-chirurgen en tandtechnici.

Seminarkosten
De kosten voor de NSOI Roadshows bedragen € 75,00 voor leden van de NVOI. Voor niet-leden bedragen deze € 95,00 per deelnemer. Studenten, aios en tios kunnen (op vertoon van daarvoor toepasselijke identificatie) gebruik van een gereduceerd tarief van € 25,00.
Deze kosten zijn inclusief een lichte maaltijd vooraf, het koffiebuffet en een borrel na afloop. U kunt hier direct online inschrijven.

KRT punten / NVMKA punten

De NSOI Roadshows zijn aangemeld voor 3 KRT/ NVMKA punten. Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat van deelname.

Date: 11 september 2019
Time: 18:00 - 22:00
Prijs: €95
Categorie: ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

11 september 2019

Date: 11 september 2019
Time: 18:00 - 22:00
Prijs: €95
Categorie: ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Hotel van der Valk Exclusief, Zwolle

Nieuwleusenerdijk 1
Zwolle, Overijssel 8028 PH Nederland

+ Google Maps

Congresbureau NSOI
Telefoon: +31 (0)229 540 329
Email:
Website: Bezoek website organisator