Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
12 oktober 2019

NVvE-najaarscongres ‘De Endo Start’

0

De ‘start’ volgens Van Dale: start (de; m; meervoud: starts 1. (punt van) vertrek bij een wedstrijd: van start gaan beginnen. 2. wijze van vertrekken: een valse start; een vliegende start (a) start waarbij het punt dat als begin geldt in volle vaart verlaten wordt; (b) zeer voortvarend begin 3. begin: een start maken met iets.

Bij de endo-start hebben we het over het begin van de endodontische behandeling. En u weet, daar komt veel meer bij kijken dan even een element openen. Voorafgaand aan een endo-start stelt u onder andere differentiaaldiagnoses, bekijkt u röntgenbeelden, schat u de moeilijkheidsgraad in met bijvoorbeeld de DETI-score, loopt u occlusie en articulatie na en informeert u de patiënt zo goed mogelijk, en pas dan: starten maar!

Alles is goed voorbereid, het element lijkt verdoofd en u pakt de boor. Maar dan blijkt: het element is toch niet helemaal verdoofd, de kanalen zijn niet te vinden, het zicht is beperkt…

Hoe verdoof je eigenlijk optimaal? Met welke vijl kom je net wat makkelijker in dat kleine vierde kanaal? Welk instrument kun je nu het beste gebruiken om voorbij een extreme kromming te komen?

De klok tikt verder… Hoe krijg je de patiënt zo snel mogelijk pijnvrij? De wachtkamer zit vol, de druk is hoog!

Tijdens het NVvE-najaarscongres ‘De Endo Start’ op zaterdag 12 oktober komen de genoemde vragen en onderwerpen aan de orde. Want een goede start is het halve werk. Tot ziens op 12 oktober in Hotel Okura Amsterdam!

Deelname aan dit congres levert 6 KRT-punten op. Deelnemers ontvangen na afloop een persoonlijk deelnamecertificaat per e-mail met daarop vermeld het aantal KRT-punten. Uw deelname wordt doorgegeven aan het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Date: 12 oktober 2019
Time: 08:00 - 17:00
Prijs: €399
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

12 oktober 2019

Date: 12 oktober 2019
Time: 08:00 - 17:00
Prijs: €399
Categorie: ,
Website: Bezoek ticketpagina

Hotel Okura Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333
Amsterdam, 1072 LH Nederland

+ Google Maps

NVVE
Telefoon: 010-2734132
Email:
Website: Bezoek website organisator