Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
26 september 2019

NVvO Najaarscongres 2019

0

Dit congres is alleen toegankelijk voor (aspirant)leden van de NVvO

Vanuit het Limburgse nodigen wij u van harte uit voor het Najaarscongres van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten op 26 & 27 september 2019. De locatie van het Najaarscongres is het vermaarde Chateau St. Gerlach, gelokaliseerd in Houthem, gemeente Valkenburg.

De geschiedenis van het Chateau begint in de 12-de eeuw, toen het als een klooster fungeerde. In de 19-de eeuw werd het klooster echter omgebouwd tot een kasteel. Het omvat een rechthoekig hoofdgebouw, een koetshuis en een kasteelboerderij. Tegenwoordig zijn op het landgoed een luxueus hotel, restaurant en conferentieoord gevestigd, hetgeen het tot een ideale plek maakt voor onze bijeenkomst in september.

Namens het bestuur roepen wij u op een voordracht in te dienen om een presentatie te houden gedurende het Leden-voor-Ledencongres. U wordt van harte uitgenodigd om uw ervaringen met uw collega’s te delen.

Tegelijk met de registratie voor het congres, is het mogelijk om een hotelkamer te boeken voor een 1- of 2-persoonskamer. Op Château St. Gerlach zijn zowel hotelkamers als hotelappartementen, allen met een unieke afmeting en inrichting. Ook het walking dinner zal vanzelfsprekend op het landgoed plaatsvinden. Op deze manier kunt u van alle faciliteiten van St. Gerlach genieten.

Al met al; boeiende presentaties van collega’s in een rustgevende en natuurlijke omgeving. Reden genoeg om naar het prachtige Zuid-Limburg af te reizen!

Laten wij de Najaarscongres in een Bourgondische stijl doorbrengen! Graag tot ziens in september!

Start: 26 september 2019
End: 27 september 2019
Prijs: €400
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

26 september 2019

Start: 26 september 2019
End: 27 september 2019
Prijs: €400
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Château St. Gerlach

Joseph Corneli Allee 1
Valkenburg, 6301 KK Nederland

+ Google Maps

NVVO
Telefoon: 074-278 29 83
Email:
Website: Bezoek website organisator