Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
30 juni 2021

Omgaan met lastig gedrag

5

Je kent het wel: de communicatie met een collega of een patiënt loopt stroef. En ook al is er geen conflict, de spanning is toch voelbaar. Soms ligt het aan je gesprekspartner, maar soms ook stiekem aan jezelf. Bijvoorbeeld als je een ‘allergie’ voor een bepaald (type) persoon hebt ontwikkeld, of als je geïrriteerd bent omdat je iets al 3 keer hebt uitgelegd. Vaak zie je tegen een volgende ontmoeting op en je baalt dat je dit gevoel niet van je af kan zetten.

In de training Omgaan met ‘lastig gedrag’ staan we stil bij hoe je jouw belangen, ideeën en gevoelens goed kan neerzetten. We kijken naar hoe je overkomt op je gesprekspartner en welk effect je verbale en non-verbale gedrag heeft op een ander. Je leert technieken om met  tegenwerpingen of weerstanden om te gaan. Ook leer je hoe je kort en bondig een sterke redenering neerzet die iedereen kan volgen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor tandartsen en hun teamleden die een sterke gesprekspartner willen zijn. En die willen leren hoe ze een gesprek kunnen sturen, zodat ze beter om kunnen gaan met weerstanden.

Date: 30 juni 2021
Time: 19:00 - 22:00
Prijs: €145
Categorie: , , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Robert van Attekum

23 January 2020

Afgelopen jaar een aantal evenementen van de KNMT academy bijgewoond. Dit is mij ontzettend positief bevallen, aandacht voor kwaliteit en zeker niet te grootschalig.

Leave feedback

30 juni 2021

Date: 30 juni 2021
Time: 19:00 - 22:00
Prijs: €145
Categorie: , , , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Online

Nederland
KNMT Academy
Telefoon: 030 60 76 370
Email: