Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
05 oktober 2018

Opleiding lokale anesthesie

0

In deze tweedaagse opleiding leert u lokale anesthesie in de mond te geven, in de mond, in de boven- en onderkaak en ook het mandibulair blok.

Voor een efficiënte praktijkvoering en zeker als er gewerkt wordt in het meerkamerconcept, is het nuttig als de assistent in staat is om lokale anesthesie te geven bij patiënten. Bij angstige patiënten kan het bijdragen aan vermindering van de angst voor injecties en behandeling.

Deze opleiding Lokale Anesthesie geeft de theoretische en praktische basis aan assistenten met MBO diploma of minimaal 3 jaar werkervaring. Ook besteden we aandacht aan het verbod op recappen en behandelen we verschillende oplossingen voor veilig omgaan met naalden.

Na deze opleiding is de cursist in staat om, op aanwijzing van een tandarts, infiltratie- en geleidingsanesthesie toe te dienen bij patiënten.  De belangrijkste theorie zoals voorzorgen en werking worden behandeld. De praktische uitvoering van de injecties komt uitgebreid aan bod. 

Er wordt eerst geoefend op een kunststof schedel en daarna op de cursisten onderling.
Iedere deelnemer dient ermee akkoord te gaan dat lokale anesthesie hem/haar wordt toegediend (met kortwerkende middelen).
Bij zwangerschap kan een cursist niet deelnemen aan de opleiding.

In de weken tussen de twee cursusdagen moeten de cursisten in de praktijk een aantal keer, onder toezicht van een tandarts, anesthesie toepassen bij patiënten.

Date: 5 oktober 2018
Time: 14:00 - 20:00
Prijs: € 995
Categorie:
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

05 oktober 2018

Date: 5 oktober 2018
Time: 14:00 - 20:00
Prijs: € 995
Categorie:
Evenement Tags:, , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Deventer

Deventer, Nederland

+ Google Maps

Dental Best Practice
Telefoon: 055-3121050
Email:
Website: Bezoek website organisator