Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
09 november 2018

Opleiding orthodontie assistent

0

Wilt u als (ortho-)assistent uw blikveld verruimen of uw werkterrein verleggen, of heeft u als ex-assistent weer zin in herintreden in een andersoortige tandheelkundige praktijk dan vroeger en lijkt een baan als orthodontie-assistent u wel wat?

Dat komt goed uit, want Dental Best Practice B.V. geeft in samenwerking met orthodontistenpraktijk Nijkerk, orthodontistenpraktijk Welgelegen Apeldoorn en orthodontistenpraktijk Airportho Utrecht speciaal voor u een algemene inhoudelijk basisopleiding orthodontie. De opleiding is geschikt voor tandarts- en ortho-assistenten, met basiskennis van de gewone tandheelkunde. De opleiding bestaat in zijn geheel uit drie dagen.

Op cursusdag één wordt een gedegen uitleg gegeven over de basisbegrippen in de orthodontie en is er één op één begeleiding bij het oefenen met afdrukken en fotograferen.

Op de tweede cursusdag wordt uitgebreid praktisch geoefend waarbij verschillende orthodontische (be)handelingen door de cursist zelf uitgevoerd worden op model, alles onder professionele begeleiding.

Op dag drie is er een praktisch examen en gaan we nader in over alle nieuwe zaken in de orthodontie, zoals linguale beugels, alternatieven voor buitenboordbeugels/blokbeugels, onzichtbare beugels oftewel aligners etc. Ook wordt de mogelijkheid gegeven om te oefenen met enkele nieuwe behandelmethodes.

De hele opleiding wordt gegeven door orthodontisten:

  • Henk van Diermen, Orthodontistenpraktijk Nijkerk te Nijkerk
  • dr. Nop Willems, Orthodontistenpraktijk Airportho Utrecht waar je je op een vliegveld waant.
  • drs. Dave lies Sam Foek, Orthodontistenpraktijk Welgelegen te Apeldoorn.
  • Op locaties worden zij ondersteund door gastsprekers Tineke Visser van de firma Cavex of Hanneke Munnink van de frima Kulzer (oefenen met afdrukken) en Daan van Oort (oefenen mondfotografie)

Date: 9 november 2018
Time: 09:30 - 16:00
Prijs: € 1100
Categorie:
Evenement Tags:, , , , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

09 november 2018

Date: 9 november 2018
Time: 09:30 - 16:00
Prijs: € 1100
Categorie:
Evenement Tags:, , , , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Apeldoorn

Apeldoorn, Nederland

+ Google Maps

Dental Best Practice
Telefoon: 055-3121050
Email:
Website: Bezoek website organisator