Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
12 januari 2019

Opleiding prepareren

0

Het aanleren van het prepareren is een grote stap om te nemen. Veel tandartsen zullen er moeite mee hebben om dit uit handen te geven. Maar als een tandarts de indicatie heeft gesteld, is prepareren een praktische handeling die onder toezicht door hulpkrachten kan worden uitgevoerd. De ervaring leert dat assistentes die al jaren gebitsreiniging uitvoeren én ervaring hebben in het vullen en afwerken van composietrestauraties, zeer goed in staat zijn om het prepareren onder de knie te krijgen. Wij gaan uit van niet te grote caviteiten zonder diepe cariës.

DE OPLEIDING

Cursisten leren ‘standaard’ preparaties van klasse I,II, III en V; geen hoekopbouwen en esthetische restauraties. Het prepareren van één- en tweevlaks caviteiten wordt stapsgewijs geleerd: oefenen gebeurt eerst op fantoom en na een boortoets worden er patiënten behandeld nadat een tandarts de indicatie heeft gesteld. Deze patiënten moeten worden aangezocht in de praktijk waarin de assistente werkt. Hierdoor is deze cursus geschikt voor ‘inhouse’  bij praktijken met meerdere behandelkamers.

 

In de periode tussen de cursusdagen moeten opdrachten worden uitgevoerd. Een tandarts in de praktijk begeleidt de cursist hierbij.
Deze opleiding vereist grote praktische vaardigheden en inzet en neemt vijf dagen in beslag met tussenposes van drie tot vier weken.

 

Date: 12 januari 2019
Time: 10:00 - 17:00
Prijs: € 2250
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

12 januari 2019

Date: 12 januari 2019
Time: 10:00 - 17:00
Prijs: € 2250
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Dental Best Practice

Nederland

+ Google Maps

Dental Best Practice
Telefoon: 055-3121050
Email:
Website: Bezoek website organisator