Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
31 december 2018

Opleiding Tandartsassistent Pre MBO4

0

De opleiding tandartsassistente is bedoeld voor personen die in een tandartsenpraktijk werken of willen gaan werken en geen beroepsopleiding hebben gevolgd, of nog niet binnen een praktijk gewerkt hebben. De deelnemers worden opgeleid om de tandarts aan de stoel te assisteren of receptiewerkzaamheden voortvloeiend uit de tandartspraktijk op een juist wijze uit te voeren.

Door theorie, praktijklessen en opdrachten, die indien voorhanden, in een eigen (stage)praktijk uitgevoerd kunnen worden, maakt de cursist zich alle basisvaardigheden in korte tijd eigen.

De opleiding van Academie Tandartsenpraktijk is momenteel een van de krachtigste opleiding, met de meeste diepgang. Dit kan uitsluitend gerealiseerd door een uitgekiende combinatie van klassikaal onderwijs, video’s en e-learning modules.

Gedurende de opleiding wordt de cursist op vele momenten getoetst op het e-learning platform en gedurende de klassikale bijeenkomsten zodat de voortgang voortdurend wordt bewaakt.

Indien de cursist nog niet beschikt over een stage en/ of werkplek, dan kan toch gestart worden met de opleiding. Het hebben van een stage of werkplek geeft echter wel het best studierendement.

De opleiding duurt 4 tot 6 maanden. Nadat je de opleiding hebt afgerond kun je instromen in de BBL MBO4 opleiding tandartsassistent, waar je diverse onderdelen kunt overslaan. Ook is er een mogelijk om deelcertificaten MBO4 te behalen die 100% aansluiten op de MBO4 opleiding.

Programma indeling

De opleiding duurt 4 tot 6 maanden, er zijn 10 optionele individuele lesdagen. Bij de lesdagen is een specialist docenten aanwezig. Je krijgt toegang tot een groot aantal (meer dan 30) e-learning modulen die het leerproces versnellen, diepgang geven en ondersteunen. Je kunt stellen dat 1 e-learning module overeenkomst met 1 dagdeel onderwijs. Met het voordeel dat een module onbeperkt herhaald kan worden.

Tijdens de lesdagen wisselen theorie en praktijk elkaar af. Daarnaast zijn er huiswerkopdrachten om verder te oefenen in de dagelijkse werksituatie. Tussentijdse evaluatiemomenten bewaken de voortgang die de assistent maakt en laten zien wat extra aandacht behoeft met het oog op de af te leggen eindtoets

Date: 31 december 2018
Prijs: €1285
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

31 december 2018

Date: 31 december 2018
Prijs: €1285
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Delft

Delft, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Academie Tandartsenpraktijk
Telefoon: 033-4451854
Email:
Website: Bezoek website organisator