Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
08 november 2019

Opleiding tantartsassistent

0

Deze vernieuwde opleiding tandartsassistent is zowel geschikt voor de instromende- als doorstromende tandartsassistent. Met dit diploma bent u goed voorbereid op het werken als tandartsassistent. Het is noodzakelijk dat u of werkzaam bent in de tandartspraktijk of dat u een stageplek hebt.

 

Als tandartsassistent werkt u zowel zelfstandig als in team verband. U assisteert de tandarts bij het voorbereiden en uitvoeren van de tandheelkundige behandelingen, zodat deze op een efficiënte en effectieve wijze kunnen worden uitgevoerd. Ook moet u vaak andere taken uitvoeren, zoals het bijwerken van administratie en tandheelkundige gegevens, het geven van voorlichting, instructie mondhygiëne en/of het bestellen van materialen.

Als tandartsassistent bent u als spin in het web van de tandartspraktijk met veel verschillende zaken bezig. Het beroep van tandartsassistente is dus een afwisselend beroep waarin u zich op vele gebieden kunt ontwikkelen. Na deze opleiding tandartsassistent kunt u nog aanvullende cursussen volgen om extra taken te kunnen uitvoeren zoals tandsteen verwijderen, afdrukken en noodkronen maken.

De basisopleiding duurt ongeveer 1 jaar, waarbij er van u, als cursist, wordt verwacht dat u voldoende zelfdiscipline bezit voor gedeeltelijke thuisstudie. U volgt één studiedag per drie weken, waarbij de nadruk ligt op het bespreken van het Logboek en de aangeleerde methodieken, die tijdens de praktijklessen worden geoefend en getoetst. Ook zullen er contactmomenten met uw werk/stage-adres zijn.

Het Logboek bestaat uit opdrachten, waarbij de alle kerntaken uit het kwalificatiedossier aan bod komen.

Date: 8 november 2019
Time: 12:00 - 17:00
Prijs: € 2500
Categorie:
Evenement Tags:, ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

08 november 2019

Date: 8 november 2019
Time: 12:00 - 17:00
Prijs: € 2500
Categorie:
Evenement Tags:, ,
Website: Bezoek ticketpagina

Dental best practice, Utrecht

Nederland

+ Google Maps

Dental Best Practice
Telefoon: 055-3121050
Email:
Website: Bezoek website organisator