Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
23 november 2018

Optimaliseer uw endodontische behandelingen

0

Tijdens deze klinische & praktische Endocursus stelt endo-specialist Richard Hakse u het innovatieve TF-Adaptive preparatieconcept / Elements Free 3D-obturatiesysteem voor aan de hand van diverse casussen.

Preparatie en reiniging van het endodontium
Het nieuwe TF-Adaptive preparatie-systeem combineert het beste van alle voorgaande machinale wortelkanaalpreparatie-systemen. Een vijl met superieure sterkte en flexibiliteit prepareert het kanaal in een gecombineerde (roterende-reciprocerende) beweging. Zoals de naam TF-Adaptive laat vermoeden, ‘adapteert’ de vijl, past ze zich aan naargelang de vormgeving in elk wortelkanaal. In deze cursus verneemt u alles over dit innovatieve preparatieconcept.

Obturatie van het endodontium
Na reiniging en vormgeving van het wortelkanaalstelsel, dient een zo hermetisch mogelijke obturatie behaald te worden. Een warme vultechniek kan hiertoe bijdragen. De Elements Free stelt elke tandarts in staat dit op eenvoudig wijze te realiseren. Dit toestel combineert twee warme vulsystemen: warme verticale compactie van de hoofdstift sealt het apicale kanaal-derde, waarna injectie van warm en plastisch vulmateriaal de resterende coronale kanaalruimte volledig vult en afdicht. Hierdoor kan een perfecte 3-dimensionele vulling van elk wortelkanaal in een handomdraai worden verwezenlijkt.
In deze cursus wordt dit innovatieve en eenvoudige preparatie- of obturatiesysteem uitvoerig belicht vanuit klinisch perspectief. Na afloop beschikt u over voldoende theoretische kennis en praktische vaardigheid om er zelf mee aan de slag te gaan.

Verschillende data en locaties!
23 november 2018 Hotel De Havikshorst, Meppel
30 november 2018 Hotel Van der Valk, Breda

Date: 23 november 2018
Prijs: €149
Categorie: ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

23 november 2018

Date: 23 november 2018
Prijs: €149
Categorie: ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Hotel de Havixhorst, Meppel

Schiphorsterweg 34 - 36
De Schiphorst, Drenthe 7966 AC Nederland

+ Google Maps

Henry Schein
Telefoon: 036 - 535 8600
Email:
Website: Bezoek website organisator