Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
31 oktober 2019

Rendement van uw praktijk

0

*= inclusief avondmaaltijd.

Inhoud

Vraagt u zich ook weleens af hoe het is gesteld met de financiele conditie van uw praktijk? Hoe u ‘het doet’ ten opzichte van uw collega- praktijkhouders ? Of er ruimte is voor verbetering van uw rendement?  En of u voldoende beslagen ten ijs komt bij de jaarlijkse bespreking met de accountant? Wilt u een antwoord op deze vragen, dan is deze cursus een absolute must!

In deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Praktijkkosten inzichtelijk (met behulp van het verbeterde KNMT praktijkkostenmodel).
  • Agendaplanning

  • Analyse van het praktijkresultaat

  • Verbeterplan en leiderschap

  • Uitwerking  praktische casus

Voorbereiding

Om het maximale uit deze cursus te halen, vragen we u om thuis zaken voor te bereiden. U krijgt daarom vooraf een informatiemap toegezonden. De cursus wordt afgerond met een casus waarbij de behandelde materie op een praktische wijze kan worden toegepast. Het gehele programma treft u hier (pdf).

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor praktijkhouders en praktijkmanagers.

Cursusleiders

Deze cursus wordt gegeven door Alexander Tolmeijer en Richard Mastwijk. Beide sprekers hebben in de tandartspraktijk een ruime ervaring opgebouwd bij het ondersteunen van tandartspraktijken op de te behandelen onderwerpen en kijken uit naar de interactieve sessie.

Alexander Tolmeijer studeerde tandheelkunde en rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere Medisch Ondernemen. Hij was penningmeester/vice voorzitter van de KNMT. En schreef daarnaast diverse boeken. Momenteel geeft hij naast deze training ook de training ‘Lean in de praktijk’,  ‘Communicatie aan grote praktijken’ en ‘Agendaplanning’ binnen de KNMT Academy. En heeft hij onder andere zitting in de werkgroep E-Health van de Europese tandartsenorganisatie CED.

Richard Mastwijk, consultant en partner bij Van Helder Accountancy, is vanaf 1978 werkzaam als adviseur in de gezondheidsmarkt. Eerst als belastingadviseur bij Coopers & Lybrand (rechtsvoorganger van het huidige PWC) en daarna als financieel adviseur en partner van Kuijkhoven Adviesgroep. Daarna is hij verbonden geweest aan Barneveld Schevers (later VVAA) als senior consultant. In die rol heeft hij zich toegelegd op meer complexe vraagstukken binnen de zorg, publiceert hij in diverse bladen en verzorgt lezingen. Daarnaast geeft hij cursussen en voorlichting over ondernemerschap.

Kosten

KNMT-leden € 399,-
Niet KNMT-leden € 799,-

Inclusief: koffie, thee, water, koeken en een avondmaaltijd.

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 – 60 76 370

Date: 31 oktober 2019
Time: 14:00 - 21:30
Prijs: €799
Categorie: , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

31 oktober 2019

Date: 31 oktober 2019
Time: 14:00 - 21:30
Prijs: €799
Categorie: , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

KNMT, Utrecht

Orteliuslaan 750
Utrecht, Utrecht 3528BB Nederland

+ Google Maps

KNMT
Telefoon: 030 - 607 62 98
Email:
Website: Bezoek website organisator