Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
16 april 2021

RI&E op orde in een halve dag

0

Inhoud

Het staat misschien al even op je to do-lijst, maar je schuift de klus steeds voor je uit. Of je bent wel begonnen, maar liep tegen zaken aan die je uit moest zoeken en hebt het daarna niet meer opgepakt. Maar misschien ben je gewoon praktisch ingesteld en denk je: ‘ik wil de RI&E voor mijn praktijk zo snel en efficiënt mogelijk geregeld hebben’. Wat je drijfveer ook is, deze cursus biedt precies wat je nodig hebt: de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) op orde brengen in slechts een halve dag.

Aanpak

  • Je vult samen met de Arbo-expert jouw KNMT RI&E manager in en je maakt het plan van aanpak. Ben je lid van de KNMT en heb je KNMT Praktijkmodule? Dan krijg je gratis toegang tot de KNMT RI&E manager. Niet-leden betalen € 599 per jaar*.
  • Daarnaast is er aandacht voor de risico’s die spelen in verband met veilig en gezond werk in de tandartsenpraktijk. Denk daarbij aan werkdruk, omgang met gevaarlijke stoffen, ergonomie van de werkplek, zwangerschap en risico’s.
  • Na afloop beoordeelt de (externe) deskundige de rapportage en ontvang je een verklaring (toetsingsbrief). Met deze verklaring voldoet de rapportage aan de wettelijke eisen. Praktijken met meer dan 25 medewerkers hoeven de RI&E dan ook niet meer te laten toetsen door een arbo-deskundige en besparen daarmee circa € 1.000.
  • Klaar  in een halve dag!

Na deze cursus

  • Weet je waar de verbeterpunten zitten op het vlak van veiligheid en gezond van medewerkers.
  • Raak je zelf inhoudelijk betrokken bij de onderwerpen van een veilige en gezonde praktijk.
  • Werk je na het uitvoeren van het plan van aanpak in een veiliger en gezondere werkomgeving met voor preventie van risico’s bij het werk.
  • Kun je gewoon je vragen blijven stellen aan de cursusleiders.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen, praktijkmanager (of wie dan ook uit het team) die zich bezighoudt met de uitvoering van de RI&E.

Date: 16 april 2021
Time: 13:30 - 17:00
Prijs: €595
Categorie: , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

16 april 2021

Date: 16 april 2021
Time: 13:30 - 17:00
Prijs: €595
Categorie: , ,
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Utrecht

KNMT
Telefoon: 030 - 607 62 98
Email:
Website: Bezoek website organisator