Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
25 januari 2019

Röntgenraadsels in de tandartspraktijk

0

Röntgenopnamen worden frequent gebruikt in de tandheelkunde. Ze bieden informatie over de tandheelkundige gezondheidssituatie van de patiënt die op een andere wijze niet verkregen kan worden.

De indicatiestelling en het beoordelen van het beeldmateriaal vergen echter wel de nodige routine. Bent u toe aan een kennisupdate of wilt u uw diagnostische vaardigheden verder verbeteren, dan nodigen we u van harte uit voor deze nascholing die geheel in het teken staat van radiodiagnostiek in de tandartspraktijk.

Tegen welke vragen loopt u aan als u een röntgenfoto wilt maken? Wat wilt u met dit onderzoek bereiken? Welke vragen moet het beeld oplossen? Is dit dan wel het juiste onderzoek? Moet u vooraf nog iets checken bij de patiënt? Weegt het te verwachten doel op tegen de stralingsbelasting? Op deze en andere vragen krijgt u een duidelijk antwoord.

Deskundigheid vereist
Iedere tandarts dient door scholing aantoonbaar aan de Eindtermen Stralingshygiëne voor de Tandheelkunde te voldoen om bevoegd te zijn röntgendiagnostiek te indiceren of te maken. Deze nascholing draagt bij aan het bijhouden van kennis over de tandheelkundige radiologie en stralingsbescherming als bedoelt in de Richtlijn Tandheelkundige radiologie en het Besluit Stralingbescherming.

Date: 25 januari 2019
Time: 12:30 - 17:45
Prijs: €250
Categorie: ,
Evenement Tags:, ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

25 januari 2019

Date: 25 januari 2019
Time: 12:30 - 17:45
Prijs: €250
Categorie: ,
Evenement Tags:, ,
Website: Bezoek ticketpagina

Pathé Ede

Ede, Nederland

+ Google Maps

Mark Two Academy
Telefoon: 033-4345730
Email:
Website: Bezoek website organisator