Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
07 februari 2020

Selectie van personeel, van het sollicitatiegesprek tot de eerste contractsverlenging

0

Als u een grote investering voor uw praktijk moet doen, dan gaat u niet over één nacht ijs. Stel u heeft een nieuw unit nodig, dan oriënteert u zich bij verschillende leveranciers, u vraagt bij een aantal collega’s naar hun ervaringen, en wellicht gaat u zelfs ergens achter uw beoogde keuze zitten. Logisch, want het gaat om veel geld. Tóch drukken de (afschrijvings)kosten van uw unit lang niet zo zwaar op uw winst- en verliesrekening als de loonkosten van een enkele assistente. Des te verwonderlijker is het dat deze vaak op basis van een enkel (slecht gevoerd) selectiegesprek wordt aangenomen.

In deze training staan we stil bij het proces van werving en selectie, en geven we u handvatten om méér uit uw selectiegesprekken te halen. Daarnaast besteden we aandacht aan de zorg die u gedurende het eerste (half)jaar aan uw nieuwe assistente besteedt. Ten slotte gaan we in op het beoordelingsgesprek waarin u aangeeft óf en onder welke voorwaarden u een contractverlenging aanbiedt.

Voor wie?

Deze praktische training is bedoeld voor tandartsen, meewerkende partners en/of praktijkmanagers.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen in deze training aan de orde:

  • werving
  • de verschillende selectie-instrumenten
  • het beoordeling van brief en CV
  • het selectiegesprek
  • het inwerken en begeleiden van nieuw personeel
  • het beoordelingsgesprek

Leerdoelen

Na afloop van deze training weet u op welke wijze u zelfstandig de werving van nieuw personeel opzet en kunt u uit de kandidaten op gefundeerde wijze een keuze maken. U krijgt handvatten om de nieuwe medewerker effectief in de functie te begeleiden.Tevens kunt u aan de hand van een beoordelingsformulier onderbouwd beslissen of een tijdelijke aanstelling al dan niet verlengt wordt.

Duur, locatie en kosten

De training wordt georganiseerd op een vrijdag. Veel praktijken zijn dan al gesloten, of er worden geen patiënten behandeld. Het programma start om 9.30 uur (ontvangst vanaf 9.00 uur) en eindigt om 17.00 uur. Er is geen aanvullende studiebelasting.
De training wordt gehouden op Landgoed Avegoor te Ellecom (bij Velp).

De kosten voor deelname bedragen € 625,00. Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, lunch en overige consumpties.

Werkwijze

Deze training is zeer praktijkgericht. De dagelijkse praktijk van de deelnemers geldt als uitgangspunt. De verhouding theorie/praktijk is 30/70. Theoretisch presentaties van de trainer wordt direct vertaald naar concreet gedrag. Dit wordt middels rollenspellen geoefend.
Het aantal plaatsen is beperkt.

Date: 7 februari 2020
Time: 09:30 - 17:00
Prijs: €625
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

07 februari 2020

Date: 7 februari 2020
Time: 09:30 - 17:00
Prijs: €625
Categorie:
Website: Bezoek ticketpagina

Landgoed Avegoor

Zutphensestraatweg 2
Ellecom, 6955 AG Nederland

+ Google Maps

Roovos Organisatieontwikkeling
Telefoon: +31 20 330 6184
Email:
Website: Bezoek website organisator