Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
30 oktober 2020

Slaap, slaapapneu en de oplossing: een MRA Inschrijven

0

OSA (Obstructief Slaap Apneu) is binnen de tandheelkunde een relatief nieuw onderwerp en een hot topic op dit moment. Er wordt tijdens de opleiding Tandheelkunde een beperkte scholing gegeven aan de toekomstige tandarts, zodat deze maar in beperkte mate bekend is met diagnose OSA en de verschillende behandelopties hiervan. Tegenwoordig breed samengevat in de term Tandheelkundige Slaapgeneeskunde.

Waarschijnlijk zal het aantal patiënten met bijvoorbeeld een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) in uw praktijk gaan stijgen in de komende jaren. Deze cursus is bedoeld voor de tandarts/ MKA chirurg (i.o.)/ orthodontist (i.o.) met specifieke interesse in de Tandheelkundige Slaapgeneeskunde.

De Nederlandse Vereniging van Tandheelkundige Slaapgeneeskunde is reeds opgericht om een collectief te vormen in dit werkveld, waarbij ook een accreditatie is vastgesteld. De cursus zorgt voor een gedegen basis, waardoor het examen goed te maken zal zijn. Indien reeds geaccrediteerd, dan zal deze cursus met name interessant zijn, omdat ingegaan zal worden op de problemen in de praktijk, omgang en communicatie met de OSA-patiënt en met de verschillende verwijzers (werkgroep Slaap: KNO-arts, longarts en neuroloog).

Date: 30 oktober 2020
Time: 08:30 - 17:30
Prijs: €725
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

30 oktober 2020

Date: 30 oktober 2020
Time: 08:30 - 17:30
Prijs: €725
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

ACTA

Gustav Mahlerlaan 3004
Amsterdam, 1081 LA Nederland

+ Google Maps

ACTA Dental Education
Telefoon: 020 - 5980308
Email:
Website: Bezoek website organisator