Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
05 juli 2019

Slaap, slaapapneu en de oplossing: een MRA

0

OSAS (Obstructief Slaap Apneu Syndroom) is binnen de tandheelkunde een relatief nieuw onderwerp en een hot topic op dit moment. Er wordt tijdens de opleiding Tandheelkunde een beperkte scholing gegeven aan de toekomstige tandarts, zodat deze bekend is met diagnose OSAS en de verschillende behandelopties hiervan.

Waarschijnlijk zal het aantal patiënten met bijvoorbeeld een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) in uw praktijk gestaag gaan stijgen in de komende jaren. Deze cursus is bedoeld voor de tandarts/ MKA chirurg (i.o.)/ orthodontist (i.o.) met specifieke interesse in OSAS.

De Nederlandse Vereniging van Tandheelkundige Slaapgeneeskunde is reeds opgericht om een collectief te vormen in dit werkveld, waarbij ook een accreditatie is vastgesteld. De cursus zorgt voor een gedegen basis, waardoor het examen goed te maken zal zijn. Indien reeds geaccrediteerd, dan zal deze cursus met name interessant zijn, omdat ingegaan zal worden op de problemen in de praktijk, omgang en communicatie met de OSAS-patiënt en met de verschillende verwijzers (werkgroep, KNO-arts, longarts).

Date: 5 juli 2019
Time: 09:00 - 17:00
Prijs: €795
Categorie: , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

05 juli 2019

Date: 5 juli 2019
Time: 09:00 - 17:00
Prijs: €795
Categorie: , ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

ACTA

Gustav Mahlerlaan 3004
Amsterdam, 1081 LA Nederland

+ Google Maps

ACTA Dental Education
Telefoon: 020 - 5980308
Email:
Website: Bezoek website organisator