Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
07 november 2019

Surgery All at Once

0

Omschrijving

In deze workshop leer je meer over chirurgische technieken in de implantologie. Er wordt uitgebreid  ingegaan op immediate placement, socket ridge preservation, eenvoudige sinuslift en verschillende botmanipulatie technieken zoals botaugmentatie/regeneratie/splitting.

Tijdens de theorie komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde: toepassing van membranen, toepassing van donorbot/xenografts, het verdikken en mobiliseren van de flap en “wanneer een patiënt met een botdefect zelf behandelen of doorverwijzen?”.

Je leert per onderwerp welk protocol, instrumentarium en materiaal gebruikt wordt en in de hands-on sessies kun je het geleerde onmiddellijk oefenen. Ook kijk je mee met een complexe live operatie.

Leerdoel
Na de workshop ben je beter in staat om gecompliceerde orale chirurgische behandelingen uit te voeren.

Voor wie?
Deze workshop is een must voor iedereen die verder wil in de implantologie. Je hebt een basisopleiding Implantologie gevolgd en je wilt je kennis en vaardigheden in de orale chirurgie uitbreiden.

Workshop 
De workshop Surgery All at Once™ is zowel theoretisch als praktisch. Het praktische deel bestaat uit hands-on trainingen op demo kaken, waarop je met gebruik van het juiste instrumentarium de behandelde technieken zult uitvoeren.

We werken met een kleine groep en er is ruimte voor het inbrengen en bespreken van je eigen casussen.

Programma

Implacademy werkt samen met partners die ons helpen de kwaliteit van onze cursussen te verbeteren. Voor de workshop Surgery All at Once werken wij samen met Implacom, de distributeur van Zimmer Biomet Implant Systems en Puros Allograft.

Start: 7 november 2019
End: 8 november 2019
Prijs: €1150
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

07 november 2019

Start: 7 november 2019
End: 8 november 2019
Prijs: €1150
Categorie:
Evenement Tags:
Website: Bezoek ticketpagina

Garderen

Paleisweg 5
Garderen, Gelderen 3886 LC Nederland

+ Google Maps

Implacademy
Telefoon: +31 (0)577 461981
Email:
Website: Bezoek website organisator