Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
08 december 2018

SWIP Advanced

0

Na vier succesvolle jaren met de SWIP Basic cursus orthodontie is er nu een klinische voortzetting: SWIP Advanced. De cursus wordt twee keer per jaar gehouden, telkens op een vrijdag en/of zaterdag.

In deze vervolgcursus voor zowel tandartsen als assistenten (alleen assistenten die de tandarts begeleiden), wordt de kennis verdiept door een klinisch vervolg op de bij SWIP Basic cursus geleerde theorie. Het vervolg is sterk praktisch opgesteld en geeft deelnemers, door de intensieve en persoonlijke begeleiding, meer zekerheid en zelfvertrouwen in hun behandeling naar de patiënt toe.

Nieuw toegevoegd is dat deelnemers zelfstandig vijf patiënten uit de eigen praktijk introduceren in telkens een aparte casepresentatie. De voordracht toont de bijbehorende planning, het begin en het verloop van de behandeling. Deze cursus geeft een goede basis als u wilt toetreden tot het OK-Register van de OVAP. Het aantal deelnemers per groep is beperkt, om individueel en gedetailleerd te kunnen blijven werken!

Date: 8 december 2018
Time: 09:00 - 17:00
Prijs: €350
Categorie: ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

08 december 2018

Date: 8 december 2018
Time: 09:00 - 17:00
Prijs: €350
Categorie: ,
Evenement Tags:,
Website: Bezoek ticketpagina

Hilton Royal Parc Hotel

an Weerden Poelmanweg 4-6
Soest, Utrecht 3768 MN Nederland

+ Google Maps

Ortho Academy
Telefoon: 053 - 43 439 99
Email:
Website: Bezoek website organisator