Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
13 december 2019

Symposium patiënten in bijzondere levensfase…

0

In de mondzorgpraktijk komen patiënten van alle leeftijden. Van heel jong tot heel oud, we ontmoeten ze dagelijks. Elke levensfase kent zijn (eigen)aardigheden en uitdagingen(!). Denk aan jonge kinderen die met hun ouders in de praktijk komen, opstandige pubers, slecht gemotiveerde volwassenen, kwetsbare ouderen… Of zwangere patiënten die u, naast houdingsadviezen voor tijdens de behandeling, kunt adviseren over hun eigen mond en dat van hun ongeboren kind.

Steeds wordt er een beroep gedaan op uw vaardigheden om zo goed en effi ciënt mogelijk te handelen. Dat vraagt in elk geval om klinische kennis, maar daarnaast vooral ook om voldoende inlevingsvermogen in het gedrag en de attitude van patiënten van verschillende leeftijden en in verschillende levensfasen.

Hoe gaat u nu om met al die patiënten? Waardoor wordt u geïnspireerd? Hoe handelt u het beste als het contact stroef verloopt? Er wordt veel van u gevraagd. Is het voldoende om alleen enkele korte adviezen te geven en het daarna aan hen over te laten wat ze ermee doen? Dat kan, maar wat zijn die korte adviezen eigenlijk? Of is er meer?

Het doel van dit symposium Patiënten in bijzondere levensfasen… is om u handvatten te geven voor het contact met dat veelkleurige scala aan patiënten. Onder voorzitterschap van Dyonne Broers presenteren zes gerenommeerde sprekers een palet aan praktisch relevante ervaringen en adviezen. Zij geven aan hoe u deze in uw praktijk kunt toepassen om, en daar gaat het om, een zo goed mogelijk behandelresultaat te bereiken…

Wij hopen van harte u op vrijdag 13 december 2019 in Utrecht (weer) te mogen begroeten.

Date: 13 december 2019
Time: 09:30 - 17:00
Prijs: €360
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Review

 

Leave feedback

13 december 2019

Date: 13 december 2019
Time: 09:30 - 17:00
Prijs: €360
Categorie: , ,
Website: Bezoek ticketpagina

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Berlijnplein 100
Utrecht, 3541 CM Nederland

+ Google Maps

Lemion
Telefoon: +31 20 261 41 80
Email:
Website: Bezoek website organisator